Foto: Screenshot/TikTok

Posjećivala kuću u ime kupca pa se zaprepastila viđenim: ‘Odmah pozovi policiju’

Autor: F.F

Agenti za nekretnine često se suočavaju s različitim izazovima dok pokušavaju prodati domove svojih klijenata. To može uključivati sve, od problema s kupaonicama zaraženim crnom plijesni do neurednih stanara. Međutim, neki izazovi mogu biti iznenađujuće neobični.

To je upravo situacija koju je nedavno doživjela agentica Jessica Law dok je posjećivala kuću u ime jednog od svojih kupaca na Floridi. Ono što je otkrila ostavilo ju je zaprepaštenom i podijelila je svoje iskustvo na TikToku. Umjesto uobičajenog ormara spavaće sobe, iza drvenih vrata nalazio se prilično neobičan prizor – željezna vrata sa zasunom koja su vodila u podzemnu prostoriju.

Law je opisala kako je otkrila podrum opremljen strujom, vodom i odvlaživačem zraka, što je ukazivalo na to da je prostor bio namijenjen smještaju ljudi ili životinja te da izgleda kao svojevrsna tamnica.

@jessicadlaw Things that make you go hmmmmm. #realestate #creepy #panicroom #realtor #realtorsoftiktok #homes #basement #scarystory ♬ original sound – Jessica Law

‘Nisam se s tim nikada susrela’

“Neću lagati, za sve godine koliko prodajem nekretnine nikada mi se ovako nešto nije dogodilo. Druga stvar koja je čudna je da nemamo puno podruma na Floridi. To nije tipično”, objašnjava Jessica.

Njezin video privukao je pažnju TikTok zajednice, a gledatelji su ponudili različite teorije o tome što bi ova skrivena soba mogla biti. Neki su predložili da je to bilo zatvor ili tamnica, dok su drugi smatrali da bi mogla biti povezana s hladnim ratom i mogla bi služiti kao sklonište od nuklearnog napada.

U srcu Europe pronađeni jezivi grobovi: Napravljeni su kako se pokojni ne bi ‘probudili’




Međutim, Law i drugi su primijetili nedosljednosti u tim teorijama, postavljajući pitanje zašto bi prostorija imala željezna vrata ako je bila namijenjena kao sklonište od zračenja. Dok su se neki korisnici šalili o misterioznoj prostoriji, drugi su sugerirali da bi trebalo pozvati policiju radi daljnjeg istraživanja.

“Pozovi policiju i to odmah”, “Ja bih zvao policiju, možda je povezano s nekim drugim jezivim slučajevima”, komentirali su obožavatelji ispod videa. Sve u svemu, situacija je bila prilično neobična, a prodaja te neobične nekretnine mogla bi biti izazovna.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.