Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Znate li koga je ljubila Mojmira Pastorčić? Bivši joj je kolega s RTL-a, živjeli su zajedno

Autor: I.D.

Urednica i voditeljica RTL Direkta, Mojmira Pastorčić, svoj privatni život krije vrlo vješto, no jednom je prilikom u medije isplivala priča o njenom bivšem dečku, sportskom novinaru Marku Vargeku.

Obavijeno velom tajne

U svibnju 2020. Mojmira i Marko okončali su svoju vezu, a Story je tada doznao kako je došlo ljubavnog kraha. Iako tada već bivši par nije želio davati izjave povodom prekida, Marko se navodno iselio iz njihovog zajedničkog stana te su svoj odnos nastavili isključivo kao radne kolege.

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Mojmira se oprostila s gledateljima i otkrila da odlazi iz Hrvatske: ‘Vidimo se i pusa, bok’

Međutim, da Vargek ne odustaje od ljubavi, dokazao je ljubavnom idilom s glumicom Arijom Rizvić.

Sportski novinar RTL-a i glumica ne mogu skriti koliko uživaju u svojoj ljubavi, a idilu često objavljuju na Instagramu te se hvale koliko su prisni.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Vargek (@marko_vargek)




U razgovoru za Story.hr Arija je otkrila: “Jako smo slični i volimo iste stvari, a kod njega mi je super što je hiperaktivan kao i ja pa smo stalno negdje – od izlazaka na elektronsku glazbu, do odlazaka u kazalište pa do šetnji u prirodu. I oboje smo veliki gurmani, ali ja ne kuham, Marko kuha.”

Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Naime, ovaj par svoju je vezu potvrdio nakon što su “uhvaćeni” na zagrebačkoj špici u veljači 2021. godine. “Dejtamo već neko vrijeme, upoznala nas je zajednička prijateljica. Arija je super”, tim je riječima Marko Vargek prvi potvrdio njihovu vezu, dok se Arija kasnije kratko nadovezala i kazala “Istina je, zajedno smo. Sve nam je novo i lijepo. Sretna sam.”

‘UBIJENI SU NJEGOVI RODITELJI, UJNE, TETKE…’ Mlada hrvatska redateljica prepričala ratni užas, obitelj joj je preko noći ostala bez svega

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.