Foto: Screenshot/TikTok

Žena pokazala kako spašava risa, gledatelji odmah našli grešku: ‘Divna priča, ali’

Autor: I.G.

Na društvenoj mreži TikTok nedavno se pojavio video koji prikazuje neobičan susret između žene i risa. Žena je prvo oslobodila risa iz klopke, nakon čega je životinja pobjegla. No, ono što se kasnije dogodilo mnoge je iznenadilo.

Umjesto da se zauvijek udalji od mjesta spašavanja, ris se neočekivano vratio do kuće žene. Prema izvješćima, žena je uspjela uspostaviti neobičnu povezanost s risom i postupno ga pripitomiti.

@latika507l The kind woman rescued a lynx.#tiktok #fyp #foryou #storytime #interesting #Animals ♬ original sound – Story Rewind

Ženka risa je bila trudna

Kako je vrijeme prolazilo, otkriveno je da je ženka risa koju je žena spašavala zapravo bila trudna, te je zatražila utočište. Na svijet je donijela zdravu bebu risa i svi su nastavili skupa živjeti.

HOĆE LI I HRVATSKA PŠENICA ZAVRŠITI U MORU? ‘I nama je bilo tako za vrijeme Domovinskog rata, ali zbog Ukrajine smo izgubili naše najveće tržište’

Iako su mnogi rekli kako im se čini da je ova priča malo ‘prenapuhana‘, neki ljudi su u komentarima napisali kako im je ipak bilo toplo oko srca jer su nam u ovakvom svijetu i bajke nekad potrebne.




“Divna priča, ali ris i žena su drugačiji u svakom video isječku”, napisao je jedan komentator.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.