FOTO: Instagram

Žena deložirala nevjernog supruga, komentari urnebesni: ‘To se zove proljetno čišćenje’

Autor: B.G.

Stanovnici Beograda zabilježili su prije nekoliko dana kišu odjevnih predmeta i zaključili da je neka bijesna djevojka odlučila deložirati svog nevjernog muškarca, iako preljub službeno nije potvrđen.

Ipak, malo je reći da je snimka postala viralna. Naime, na Instagramu je zabilježila više od 5.000 lajkova te stotine komentara.

“Pa baci njega, nemoj stvari”, doviknuo je jedan od svjedoka tog incidenta, a video je u srijedu objavila stranica “Serbia Live, Beograd”, a komentari se nižu iz dana u dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERBIA LIVE – BEOGRAD (@serbialive_beograd)




‘Proljetno čišćenje’

Javnost je oko ovoga incidenta poprilično podijeljena. I dok se jedni smiju i dobacuju humoristične komentare, drugi smatraju kako bi se ovakve stvari trebale rješavati unutar četiri zida.

“E to se zove proljetno čišćenje”, “Nekoga je žena iselila iz stana”, “Neki direktor, sve bijele ispeglane košulje”, “Koji je broj košulja”, “Nasilje nad muškarcima”, “Neka baci koji rolex”, “Veća je šansa da te udari avion u centru grada, nego da ne čuješ Čačanina na svakom ćošku”, smatraju jedni.

Sjećate li se Dine Mehmeda Mujkića iz ‘Lud, zbunjen, normalan’: Evo gdje je danas i čime se bavi




“Elita u Beogradu na vodi sve sami irvasi, riču i sriču ali zato BGH2O”, “Koliko trebaš sebe poniziti da ovako nešto radiš? U situaciji kakva god da je treba ostati gospodin/gospođa i ponašati se u skladu s tim. Ovo ne govori o vlasniku garderobe koliko govori o akteru događaja”, “Platiš kvadrat 5.000e da živis među takvim primitivcima”, mišljenje je drugih.

Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.