FOTO: Nova TV

Zbog Mate Miše Kovača i Nevena Ciganovića Lovro u Jokeru izgubio 15.000 eura

Autor: B.G.

Lovro Jurišić pokazao je zavidno znanje u kvizu Joker, no nažalost, nije uspio obraniti iznos od 15.000 eura, a kviz je na samom kraju napustio teži tek 1.000 eura.

Zanimljiva su bila i pitanja iz područja showbiza, umjetnosti i kulture. Naime, Lovru je na kvizu dočekalo pitanje o Mati Miši Kovaču:”Koju pjesmu Miše Kovača možemo čuti u TV seriji The Walking Dead: Dead City iz 2023. godine, kao sredstvo privlačenja mrtvaca?” ponuđeni su mu odgovori: A) Ja nemam više razloga da živim, B) Jedan dan života, C) Proplakat će zora i D) Ako me ostaviš.

Lovro je je najprije iskoristio preostala dva jokera, a potom pitanje zaključao odgovorom B. Ipak, točan odgovor bio je C) Proplakat će zora.

FOTO: Nova TV

Nije mu sjeo ni rasplesani Neven Ciganović

Na devetom pitanju trebao je jokera pa je pozvao svog prijatelja Josipa Paškova kazavši kako je on ekspert u području glazbene industrije.

Na pitanje “U kojem spotu banda Neki to vole vruće se pojavljuje mladi i rasplesani Neven Ciganović?” ponuđeni su odgovori: A) Bojler, B) Reci da, C) Medu moj i šećeru i D) Jeans generacija.

‘Bloom bi htio biti kao Ivo, Maja Šuput traži njegove iznošene čarape!’ Dean Kotiga o sinu i popularnosti




Ipak, Josip nije bio od pomoći otkrivši kako ne zna točan odgovor, pa je Lovro iskoristio tri jokera ne bi li došao do točnog odgovora – B) Reci da.




Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.