Foto: Facebook

Zaljubljeni poduzetnik promijenio status veze: Što li će na to reći odvjetnica Nevena?

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Hrvatski poduzetnik Josip Radeljak Dikan posljednjih tjedana čvrsto je u fokusu javnosti. Nakon što je i službeno priznao da ponovno ljubi, mediji su se raspisali o njegovoj tajanstvenoj partnerici. Novim potezom na društvenim mrežama pokazao je kako je veza za njega itekako ozbiljna.

Dikan je, naime, promijenio status veze na svojem Facebook profilu. Tamo sada jasno i glasno piše ‘U vezi s Nevenom Jeličić‘, čime je potvrdio ozbiljnost situacije.

I dok bi mnogi na takvu promjenu oduševljeno reagirali te promijenili vlastiti status, čini se kako se Neveni nikamo ne žuri. Na njenom profilu i dalje nisu dostupne nikakve informacije o vezi, no neupitno je da javnost željno iščekuje njen odgovor na Dikanov potez.

Foto: Facebook

Planira li se tu nešto više?

Otkako je njihova veza postala javna, Dikan je počeo redovito objavljivati njihove zajedničke fotografije. Uz njih često stavlja i zanimljive opise, pa je tako uz posljednju fotografiju iz restorana na Braču napisao: “Ova uz kamenice je samo za pozdrav neprijateljima.”

Upravo Brač je mjesto gdje Nevena i Dikan zajedno provode ljeto. Ovaj poduzetnik uz jednu fotografiju ispred crkve dao je natuknuti kako u budućnosti možemo očekivati i svadbena zvona. “Još samo korak do oltara!” napisao je tada, zaintrigiravši javnost.

TISUĆE I TISUĆE U SUZAMA! Legendarni Oliver sahranjen uz bakljadu: Lipi naš anđele, hvala




Podsjetimo, Nevena Jeličić je poznata beogradska odvjetnica. Prije veze sa Dikanom, medijske stupce je punila zajedničkim fotografijama sa srpskim tajkunom Jugoslavom Karićem, članom jedne od najbogatijih srpskih obitelji. Karić i Nevena ipak nikada nisu otkrili prirodu svojeg odnosa, tako da je sve ostalo samo na glasinama.

Ova odvjetnica inače je i bliska prijateljica naše pjevačice, Nine Badrić. To dokazuju i njihove zajedničke fotografije koje je Nina prošlo ljeto dijelila na društvenim mrežama. Iz njih je vidljivo kako su Nina i Nevena zajedno uživale u prirodnim ljepotama Maldiva.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.