Foto: B Media

ŽAK OTKRIO SVOJU VELIKU STRAST: ‘Nemam znanja ni vještina, a sve frustracije izbacim na nekog’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

U HRT-ovoj emisiji “Kod nas doma” voditelja Dorijana Klarića u svom najdražem prostoru ugostio je pjevač Jacques Houdek. Njegov “kreativni brlog”, kako pjevač naziva svoju garažu, prostor je gdje se najbolje opušta, a pohvalio se i da ga je sam dizajnirao. U kratkom razgovoru saznali smo koja je njegova velika strast, a podsjetio nas je i na svoju struku.

“Ja sam pasionirani kolekcionar, iako nemam znanja ni vještina“, započeo je pjevač veselo i dodao da ga supruga stalno pita što je to opet donio kući. Istaknuo je da se nikada ne koristi svojim imenom tijekom nabave novih antikviteta, već razgovore obavlja kao i svaki drugi čovjek.

‘Moja punica je samo sa mnom zadovoljna’

Houdek je u jednom trenutku uzeo i frizerski pribor u ruke i sve gledatelje podsjetio da je on poznati brico, što je, završivši srednju frizersku školu, postala njegova struka. “Stalno šišam djecu, suprugu i punicu”, rekao je i u nastavku nanizao riječi hvale za svoju najvjerniju mušteriju: “Imam najbolju punicu na svijetu, to je brak iz snova zapravo. Ona ni s kim nije zadovoljna nego sa mnom.”

Ipak, voditelj se nije dao na svoju kosu, već je sjeo s pjevačem za glasovir i dobio lekciju iz pjevanja. Pjevač se tada pohvalio kako već pri prvog pogledu na fizičku građu osobe pred njim može zaključiti kakav glas posjeduje.

‘Frustracije uvijek izbacim na nekog’

Na pitanje o tome što mu najviše izaziva stres odgovorio je: “Najviše stresa mi izazivaju ljudi, iako dobro se nosim sa stresom, uvijek to izbacim van. Sve frustracije izbacim na nekog.”

Pjevač je inače poznat po svojim javnim kritikama, pogotovo glazbenih zbivanja u Hrvatskoj, ali zaključio je kako ni to više nije kao nekada.”Malo sam se smirio, ipak sam stariji, mudriji, iskusniji i ne reagiram na prvu, ali na drugu još uvijek reagiram“, završio je s ovim kratkim “upozorenjem” svima koji se misle s njim upuštati u rasprave.




Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.