Foto: Collage/CROPIX

Vuco je obećao da će napraviti vrlo bizarnu stvar ako Dino Jelusić postane zvijezda, a postao je

Autor: Dnevno.hr/F. P.

I dalje se priča o velikoj završnici popularnog showa The Voice. Osim što se posebno komentira pobjednik Martin Kosovec, pozornost javnosti privlače i izjave četvero mentora o svojim kandidatima. Jedan od upečatljivijih članova žirija ove godine po mnogima je svakako bio Dino Jelusić.

Sa svojom 31 godinom bio je najmlađi ovosezonski mentor. Njegov kandidat u finalu bio je Jakov Peruško Rihtar, koji je u konačnici osvojio četvrto mjesto. U jeku finala showa i Dinine popularnosti, mrežama se sad ponovno proširio jedan intervju u kojemu je Dini oštre riječi uputio kolega pjevač, Siniša Vuco.

“Njegovo pjevanje je fenomenalno, čak ima i emociju koja bi mogla biti veća. Ali mislim da on nije jako inteligentan, jer on dolazi u emisiju Hrvatske dalekovidnice i unaprijed govori ‘Ja nisam baš naučio tekst od Dine Dvornika’. Jel’ on lud?”, govorio je Vuco prije četiri godine.

“To sam rekao i za Zorana Mišića”

“Kad on bude zvijezda, ja ću si odsjeći ku**c koji je veći od ove boce, i bacit ću ga pasima. Ja sam to rekao i za Zorana Mišića. To su instant proizvodi”, nadodao je pjevač. U jednom trenu se toliko razljutio da o njemu više nije htio pričati, a na sve mu je tada odgovorio i sami Dino.

The Voice nije jedini show u kojem smo ga gledali: Svojevremeno rasplakao i Maju Šuput




“Dakle, Siniša Vuco progovorio o meni. Ovo je gold, obavezno poslušati do kraja. Ovo je sve, uljepšalo mi je dan. Psihički nestabilni neinteligentni debil koji ako postane zvijezda Vuco si je spreman odrezati pi***ka. Pobjeda!”, napisao je Dino uz isječak koji je podijelio na svojem profilu.

“Ma Vuco ti je zavidan. On je za narodnjake i ništa drugo”, “Drogirani kreten, ne znam kome ovo može biti smiješno”, “E Bože, što ti je ljubomora… to je za poludjeti”, “Mišljenje jednog vulgarnog seljačine nije bitno”, “Samo on može izvaliti ovakve nebuloze”, “Primitivni papak”, oglasili su se Dinini fanovi.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.