Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Vlatka Pokos otišla iz Hrvatske: ‘Odselila sam se zbog najvažnije osobe u životu’

Autor: I.D.

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (53), koja je sunčani Split prošle godine zamijenila Irskom. U Dublin se, kaže, zaljubila. Počela se odmah osjećati kao kod kuće, oduševili su je Irci, njihova glazba i kultura. “Oduševljena sam Ircima. Topli su i ljubazni, ali vrlo pristojni i civilizirani, imaju granice”, otkrila je Pokos za Gloriju.

“U Irsku me dovela i činjenica da ovdje živi meni najvažnija osoba na svijetu, moja najmlađa sestra Ljubica koja mi je najbolja prijateljica i oslonac, a prema kojoj imam pomiješane sestrinsko-majčinske osjećaje jer je 11 godina mlađa od mene”, dodala je Pokos.

Protekla je godina bila teška za nju jer je izgubila sestru Mirjanu. Ističe kako je to velika trauma s kojom se teško nositi i da će joj posvetiti nastup. Bivša voditeljica i pjevačica u petak će nastupiti na MegaDance partyju u zagrebačkoj Areni, pa se pretpostavlja kako je aludirala na taj nastup.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vlatka Pokos (@vlatkapokos)




‘Moj plan nikada nije bio ostati trajno u Hrvatskoj’

Ljetos je Pokos radila u jednom splitskom hotelu. Tad je Slobodna doznala kako su je angažirali za posao savjetovanja klijenata. “Elokventna je i ‘oboružana’ aktivnim znanjem nekoliko svjetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok stupanj motivacije, a ni ugodna vanjština svakako nije na odmet”, pričali su.

“Pokosino radno mjesto u smislu mikrolokacije jest aula hotela gdje ima svoj prostor koji ipak nije office, nego ležernija varijanta, ‘mala uvala’ u kojoj osluškuje prohtjeve gostiju. Najčešće je riječ o organizaciji evenata, nekih intimnijih proslava i sličnih pothvata tijekom boravka”, ispričali su tada iz hotela.

Bivša pjevačica i voditeljica rekla je sad kako je to bio sezonski posao koji je trajao četiri mjeseca. “Moj plan nikada nije bio ostati trajno u Hrvatskoj jer za mene u Hrvatskoj normalnog života nema i nikad ga neće biti. Na Zapadu sam puno sretnija što ne znači da prilikom posjeta ne uživam u svemu onom što u Hrvatskoj volim; to su moji prijatelji, Zagreb i moja najdraža Dalmacija”, priznala je.




HOĆE LI I HRVATSKA PŠENICA ZAVRŠITI U MORU? ‘I nama je bilo tako za vrijeme Domovinskog rata, ali zbog Ukrajine smo izgubili naše najveće tržište’

Danas radi za svjetski poznati brend. Kaže kako uživa u tom poslu jer strastveno voli modu i modnu povijest. “Rad za globalnu kompaniju donosi jako puno prilike za putovanja, edukaciju i napredovanje. Plaća je isto tako vrlo dobra uz brojne druge privilegije i pogodnosti”, zaključila je.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.