VIDEO: Nicki Minaj poludila na Mariah Carey: Nokautirat ću te!

Autor: K.K.

Nokautirat ću te! Rekla sam im da je jebeno neću trpjeti! Nju i njezino jebeno kraljevsko visočanstvo - vikala je i psovala Minaj, dok je najstariji, i jedini muški, član žirija Keith Urban ponovno morao djelovati kao policajac smirujući uzavrele strasti.

Najnovija sezona American Idola ponudila je novi okršaj u ženskom dijelu žirija. Rodom iz Trinidad i Tobaga, ‘rapperica’ Nicki Minaj u jednom je trenutku potpuno podjela na svoju stariju kolegicu, američku pjevačicu Mariah Carey obrušivši se na nju teškim riječima.

– Nokautirat ću te! Rekla sam im da je jebeno neću trpjeti! Nju i njezino jebeno kraljevsko visočanstvo – vikala je i psovala Minaj, dok je najstariji, i jedini muški, član žirija Keith Urban ponovno morao djelovati kao policajac smirujući uzavrele strasti.

Autor:K.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.