Foto: Screenshot/YouTube

TRAGIČAN KRAJ ANJE IZ ‘LJUBAV JE NA SELU’ U jednoj od posljednjih objava zahvalila se Bogu znakovitim riječima

Autor: T. Š.

Bivša natjecateljica poznatog reality showa ‘Ljubav je na selu’ Anja Boronjek (38) pronađena je mrtva u obiteljskoj kući u Novoj Gradiški, kao i njen prijatelj Tihomir Kmezić, čija je sestra vlasnica kuće.

Anja je sudjelovala u popularnom showu u kojemu se borila za srce farmera Alojza, prema kojemu je gajila snažne emocije. Alojz je kasnije zasnovao obitelj, dok se preminula natjecateljica posvetila privatnom životu.

Krajem svibnja prošle godine Anja je na društvenoj mreži uz ‘hashtag’ “Bože sad znam da si uz mene bio non stop”. Zahvalila se što je napokon “slobodna” i svoja uz nekog. Bila je to jedna od njenih posljednjih javnih objava na jednoj društvenoj mreži. Posebnu radost donosili su joj psi koje je jako voljela.

Nije poznato kad se točno dogodila ova tragedija, jer je Tihomirova sestra, koja živi u Engleskoj, alarmirala ujaka da provjeri što je s njim, nakon što se danima nisu čuli. Rodbina je potom, uz pomoć, provalila u kuću, gdje je u jednoj sobi pronađen Tihomir, a u drugoj Anja.

Sumnja se da su oboje smrtno stradali uslijed gušenja ugljičnim monoksidom iz peći na pelet.

Njegova sestra kasnije je za medije izjavila kako nije znala da se Anja nalazi kod Tihomira te da nije o njoj pričao, iako su bliski i čuli se gotovo svakodnevno, jer imaju samo jedno drugo, pišu 24sata.




SJEĆATE SE ANJE? Čini se kako je i njoj krenulo u ljubavi!




Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.