Foto: Screenshot/Facebook

Tereza Kesovija doživjela nezgodu na pozornici: Dalibor Matanić vidno šokiran

Autor: Dnevno.hr/F. P.

U petak 9. veljače medijski prostor bio je zaokupljen jednom stvari. U HRT-ovom studiju ‘Anton Marti’ održala se ovogodišnja dodjela nagrada Zlatni Studio, koju su svojim prisutstvom uveličale brojne zvijezde. Glazbenu zabavu osigurali su Tatjana Cameron Tajči, Nina Badrić, Petar Grašo i Jasna Zlokić.

Među pregrštom zasluženo dodijeljenih nagrada, jedno ime posebno se izdvaja. Dubrovačka diva Tereza Kesovija osvojila je, naime, nagradu za životno djelo. Sada je na društvenim mrežama osvanula snimka trenutka kada je Tereza bila na pozornici, tijekom čega je glazbenica doživjela nezgodu.

Uz nju su na pozornici bili i ostali sudionici, poput dečki iz Leta 3, Damira Urbana i drugih. Svi skupa su odlučili zapjevati, a bilo je i malo plesa. U jednom trenutku kamera je zumirala na Terezu, koja je prilikom nezgodnog pokreta završila na podu. To je vidno šokiralo Dalibora Matanića, koji je stajao u njenoj neposrednoj blizini.

Ubrzo se vratila na noge

Redatelj je u šoku držao ruku na ustima, a zabezeknuti su ostali i drugi oko Tereze. No za sve zabrinute fanove, situacija je imala pozitivan završetak. Pjevačica nije bila ozlijeđena, te se ubrzo uz pomoć drugih vratila na noge. Ova nezgoda nimalo nije umanjila veselu atmosferu tijekom dodjele, koja je za Terezu imala posebno značenje.

Severina se rasula nasred pozornice: Učinila nezgodan korak i izgubila ravnotežu, publika vrištala




Podsjetimo, nagrada za životno djelo koju je osvojila predstavlja samo još jedno u nizu postignuća. Iako je u karijeri ostvarila uspjehe kojima nema kraja, čini se kako joj svi oni posebno znače. Tijekom govora se zahvalila svojoj obitelji i publici, bez koje ne bi bila to što je. U jednom trenu se posebno obratila jednoj ženi u publici.

“Gorani Miljević, mojoj divnoj prijateljici, također, bez koje ne bih mogla prijeći sve nevolje koje sam imala posljednjih mjeseci. Goga moja, hvala ti od sveg srca. Bilo je nagrada, ali moram priznati da je ovo ono nešto što prvo, nisam očekivala, pa je radost i iznenađenje veće, ali i ovo sunce mi je najdraže među svim tim nagradama”, zaključila je diva.




 

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.