Foto: Neja Markicevic / CROPIX

TARIK ODRŽAO LEKCIJU O SEK*U, SEVERINA IZVAN SEBE! Pohvalila ga bez zadrške: ‘Oooooo…Odličan si’

Autor: Dnevno.hr/L.J.

Glumac i voditelj 1. listopada nastupio je u Kazalištu Vidra s monodramom “Seks i glad”. U ovoj interaktivnoj predstavi objasnio je pojmove poput cyber seksa, chem seksa i roll playa, a osim toga publiku je počastio pjesmom i plesom.

Tarik je predstavu prvi put izveo 12. lipnja u Splitu, a kroz ostatak ljeta izvodio ju je u Trogiru, Dubrovniku, Makarskoj, Pločama i Zadru. Ove subote došli su na red i Zagrepčani koji su dobili napokon dobili priliku da dobiju odgovore na sve što nisu znali o seksu, a nisu se usudili pitati.

Na premijeri ga je podržala supruga Lejla Filipović te brojni kolege i prijatelji. Osim Marija Kovača koji je sudjelovao u režiji, podržale su ga Severina, Arija Rizvić, Joško Lokas i Viktorija Rađa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)




Izgleda da je pjevačica koja s Tarikom dijeli prijateljstvo već dugi niz godina bila ugodno iznenađena predstavom, pa ga je osim u komentarima pohvalila i na Instagram storyju.

Foto: Instagram

“Nakon dugo vremena, davno “namaštani” i željeni autorski projekt, prije dvije godine otpočet, koronom usporen i preranim odlaskom moga “kauboja” Saše Anočića”, napisao je glumac te uputio zahvale obitelji i kolegama.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

‘Hvala tri Maria. Redatelju Kovaču koji je sve uvezao, producentu Gigoviću te profesoru Jurjeviću na briljantnom plakatu i slajdovima… LUUN-u na vrhunskim kostimima, Plivi, HOK-u, Nezamjenjivom Goranu Prelčecu Buci, mojoj Lejli, Ključariću – sinu i ocu, Martini i Tomislavu Kašljeviću, Marcu Mirkoviću, Milanu Vranešu, Nini Skorup, mojoj Jasni i Steli, Sonji i Sonji, Kerempuhu, Vidri, Ivanu Leu Lemi… Stiže vam odgovor na “Sve što niste znali o sexu a niste se usudili pitati”… jer niste imali koga… e-sada imate,stiže Vam Udo!!!’, poručio je Tarik.

Autor:Dnevno.hr/L.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.