Foto: RTL

Tamara objavila slike s Filipom, fanovi na nogama: ‘Zgrabi ju dok imaš vremena’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Nova sezona Braka na prvu već odavno je u punom jeku. Svaka nova epizoda donosi nove avanture među parovima, a samim time i nove reakcije javnosti. Dok su neki od parova naišli na neodobravanje ili kritike fanova, drugima je ipak pošlo za rukom osvojiti brojne simpatije gledatelja ispred malih ekrana.

U potonju skupinu spadaju Tamara Razum i Filip Belić. Ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, od samog početka su jedan od favorita među publikom, što su sada opet i potvrdili. Tamara je, naime, na svojem Instagram profilu objavila niz fotografija na kojima pozira sa televizijskim suprugom.

“Zelena je nova crna. Bračno izdanje”, napisala je Tamara. Na fotografijama nosi elegantno odijelo maslinasto-zelene boje, na kojemu sako ima zanimljive izreze na bokovima. Sve je upotpunila crvenim ružem i osmijehom, a njen partner odjenuo je bijelu košulju sa sivim prugama te tamnosive hlače cargo stila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Razum (@tami_movement)




“Filipe, trgni se i zgrabi ju dok je vrijeme”

“I ovo je dobar početak za zagrljaj kako spada. Ljudi glasaju za vas više nego za HDZ”, “Ja čekam najave kad ćete objaviti vezu”, “Filipe trgni se i zgrabi Tamaru dok je još vrijeme”, “Pozitivci, gušt vas je gledati”, “Koliko ste vas dvoje dobri zajedno”, “Navijam za vas dvoje da ostanete skupa zauvijek”, “Ove godine gledam zbog vas”, redali su se komplimenti.

Lovre i Filip iznenadili partnericama, a Danijela otkrila: ‘Alen i ja se simpatiziramo’




Podsjetimo, u prošloj epizodi posebnu pažnju privlačio je Filip, koji se od početka showa itekako promijenio prema Tamari. Za nju je isprva govorio kako nije njegov tip te je ljutio Hrvate svojim oštrim izjavama o skromnoj djevojci. Međutim, čini se da je Filip potajno “pao” na zavodnički i otvoreni duh samozatajne Samoborčanke.

Ranije joj je također organizirao spoj, a prvo ju je iznenadio sushijem kojeg on ne voli. Tamara je bila oduševljena, a posebno ju je dirnula snimka njenih kućnih ljubimaca. No najljepše iznenađenje tek je uslijedilo – doveo je njezina psa Bluea, kojeg nije vidjela od početka eksperimenta. “Znaš da inače ne kupujem cvijeće, ti su jedna od rijetkih”, rekao joj je dok joj je davao buket ruža.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.