Foto: RTL

Lovre i Filip iznenadili partnericama, a Danijela otkrila: ‘Alen i ja se simpatiziramo’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Popularni sociološki eksperiment Brak na prvu ne prestaje privlačiti pozornost. Javnost iz emisije u emisiju obiluje iskrenim mišljenjima gledatelja, koji su večeras dobili nove zadatke stručnjaka. Dok su neki u tome dali sve od sebe kako bi ih što bolje odradili, drugi su radili na boljem međusobnom upoznavanju.

Dok su Renata i Josip čistili po stanu, Josip je ispitivao suprugu o Alenu te komentirao kako se oni viđaju svakih pet dana. „Je li to problem? Što mi brojiš?“ smijala se Renata dok je Josip objašnjavao kako samo primjećuje da se često viđaju. Renata u tome nije vidjela ništa sporno jer Alena smatra prijateljem, što je začudilo Josipa jer ga je do jučer oslovljavala kao kolegu.

“Siguran sam da misli da je bolji od mene, da joj više odgovara i rekao bih čak da je njoj s njime proradila ta famozna kemija o kojoj govori, ali to ostaje Renati na izbor i to samo ona znade”, rekao je Josip i ponavljao Renati da mu je obećala masažu. Ona je rekla da će mu ispuniti želju, no da neće spavati u istom krevetu s njim.

Foto: RTL

Klara je bila ugodno iznenađena

Kako su dečki na jučerašnjoj radionici dobili zadatak partnericama pripremiti poseban spoj, Lovre je za Klaru priredio – havajski party. Ona je bila ugodno iznenađena i zahvalila mu što se potrudio da je razveseli jer imala privatnih problema. „Puno mi to znači“, rekla je, a potom je Lovre prepričavao kako mu je bilo na radionici te istaknuo da mu se nije svidjela knjiga o pet jezika ljubavi.

Podsjetio ju je da je prošlo tri tjedna otkako su se vjenčali i zanimalo ga je što misli kako show utječe na njega. Klara se smijala što je zaboravila na to i dodala: “Može se primijetiti da si se malo promijenio, ne crniš više toliko s razmišljanjem, strpljiviji si, imaš više razumijevanja, bolje slušaš i ideš prema tome da budeš još bolja osoba nego što jesi.”

Danijela i Alan radili su na zbližavanju pa ju je suprug fotografirao za Instagram i hvalio njezin izgled. „Baš si seksi“, uživio se Alan, no brzo su se počeli zafrkavati i smijati. „Čak mislim da je napredovao od jučer“, šalila se Danijela, no kasnije dodala: „Mislim da se Alan i ja simpatiziramo.“ Kasnije su došli u vinograd na večeru, neprestano se smijući.

Karmen snagom zadivila Josipa

“Lijepo mi je u njezinu društvu, jako se puno smijem… Ne sjećam se kad sam se posljednji put toliko smijao s nekim, jako sam sretan s njom“, rekao je Alan. Mura, Marko, Josip i Karmen posjetili su adrenalinski park, no Mura se nije usudila isprobavati išta zbog straha od visine pa nije ni Marko. Josip je pak bio zadivljen Karmeninom snagom i spretnošću.
“Josip je jako zaokupljen sobom, njemu je najbitniji taj dio kako će se prezentirati i nema kapaciteta za odnos da bude na nekoj sličnoj razini da primijeti što meni treba”, primijetila je u svemu Karmen. Parovi su dobili pismo sa zadacima – neki od njih trebali su se gledati tri minute u oči i držati za ruke. „Gledam u njezine oči i koliko god se trudim, jednostavno ne vidim još ništa“, rekao je Alen.

Filip je nasmijavao Tamaru, Klari se kao i Alenu činilo da vrijeme ne prolazi dok Lovri zadatak nije bio problem jer je opušten s Klarom. Marko i Mura uputili su se na trkačku stazu i dogovorili da onaj tko izgubi mora tjedan dana prati i peglati robu. Na kraju je Mura pobijedila, a Marko zadovoljno komentirao: “Zna voziti i snalažljiva je.”

Dijeljenje teških iskustava

Drugi dio kandidata trebao je podijeliti teško iskustvo koje ih je izgradilo kao osobu. Tina je pročitala pismo u kojem je otkrila da je umrla jedna njezina bliska osoba dok je ona radila u Amsterdamu te da joj je i danas žao što nije bila uz tu osobu. Tiago je podijelio priču o malformaciji prsa, što je ostavilo trag na njegovo mentalno stanje čak i nakon operacije. Oboje su bili dirnuti međusobnim pričama jer si do sada to nisu rekli.
Nikolina i Anton dobili su isti zadatak, a profesor je pisao pismo o vezi s medicinskom sestrom koja je ‘kriva’ za njegovu današnju zatvorenost prema ženama jer je shvatio da ne smije žuriti s odnosom. Nikolina je odmah povezala zašto je tako zatvoren prema njoj, a ona je pisala o svojim vezama za koje smatra da su je promijenile kao osobu jer je nakon svake spoznala nešto novo o sebi.

Kolinda kao Barbie, Milanović kao Ken: Hrvatski redatelj napravio urnebesne slike hrvatskih političara

Sanela je posjetila Nikolinu i Antona i željela je čuti od Antona što mu se sviđa kod Nikoline, a on je istaknuo komunikaciju. No Sanela je željela znati privlači li ga seksualno, a Anton je napokon jasno rekao da ga ne privlači. Istaknuo je svoje napore oko gradnje odnosa s Nikolinom, no Sanela smatra da su njegov trud i angažman izostali.

Filip je Tamari organizirao spoj, a prvo ju je iznenadio sushijem kojeg on ne voli. Tamara je bila oduševljena, a drugo iznenađenje posebno ju je dirnulo jer joj je pustio snimku njezinih kućnih ljubimaca. No najljepše iznenađenje tek je uslijedilo – doveo je njezina psa Bluea, kojeg nije vidjela od početka eksperimenta. “Znaš da inače ne kupujem cvijeće, ti su jedna od rijetkih”, rekao joj je dok joj je davao buket ruža.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.