Foto: Facebook

Talijani šalju sićušnu Chiaru u karlovačku pizzeriju: ‘Ova će vam sve potamaniti’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Karlovačku pizzeriju Mona Lisa mnogi su posljednjih tjedana posjetili samo kako bi se okušali u vrlo primamljivom izazovu – pojesti ogromnu pizzu i osvojiti 1000 eura. Pizzeria svakodnevno objavljuje koliko je kandidata pristupilo ovom izazovu, a otkrili su i kako dolaze ljudi iz raznih dijelova svijeta.

Nažalost, pizzeria se našla i na udaru prevaranta. Naime, jedan je mladić došao u pizzeriju, naručio spomenutu pizzu, no kada je shvatio da izazov neće moći ispuniti, odnosno pojesti svu pizzu, dao se u bijeg kako ju ne bi morao platiti. “Evo desilo se i to…46. kandidat bjegunac nakon neuspjelog pokušaja dao petama vjetra”, poručili su iz pizzerije uz fotografiju mladića i najavu snimke, dok su se u komentarima javili mnogi koji su prepoznali mladića, ali nisu za njega imali dobrih riječi.

No, nakon gorčine koju je prouzročio, stigla je i neočekivana ponuda – u karlovačku pizzeriju dolazi žena koja bi mogla osvojiti 1000 eura i dobro se najesti.

https://www.facebook.com/share/v/P7aYE4i2e2kmqpqH/

Objavljuje Pizzeria Mona Lisa KarlovacNedjelja, 24. ožujka 2024.

 

“Gdje joj stane, kruhu mekani”

“I evo ga to smo čekali , došla je ponuda iz centra pizza svijeta Napulja, najpoznatija talijanska pizza platforma je prijavila svoju natjecateljicu Chiaru Mangiatutto zvanu žena zvijer ponuda je prihvaćena i čekamo datum. Uskoro najjači na svijetu”, poručili su ponosno iz Mona Lise.




Tražite novi posao? Donosimo najbolje ponude s tržišta rada

Nakon toga su podijelili video u kojemu je prikazana sićušna Chiara kako jede golemi obrok gotovo kao od šale.  “Gdje joj stane kruhu mekani”, “Ajooj pa ova će vam sve potamaniti..vidiš da joj i desert treba poslije”, “Ova će se preselit u Karlovac dok traje igra zato bolje da objavite kraj jer će vam svaki dan uzimat po tisuću za doručak ručak i večeru”, samo su neki od komentara.




 

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.