Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Šuškalo se da Zdravko Čolić ima vanbračnog sina u Hrvatskoj, evo o kojem je pjevaču riječ

Autor: I.D.

Pjevač Amir Kazić Leo otkrio je povezanost sa Zdravkom Čolićem, za kojega se pričalo da mu je otac. Pisalo se da je pjevač bio veliki zavodnik na estradi osamdesetih i dvadesetih godina. Amira su još 1989. godine svi usporedili s velikom balkanskom zvijezdom Zdravkom Čolićem, a svojevremeno su kružile glasine i da mu je on otac.

Kazić je to odmah demantirao, ali nije krio da mu imponira povezivanje s Čolićem, budući da je i danas jedna od najvećih glazbenih zvijezda. “Rekao sam da će mi Čola to skupo platiti, da ću tražiti alimentaciju za sve ove godine”, pričao je Leo za domaće medije.

“Da sam na njegovom mjestu snimio bih duet, da pokažemo jesmo li doista toliko slični i vizualno i vokalno ili nismo. Čola je od mene stariji samo 14 godina i ne može mi biti tata”, rekao je prije dosta godina Leo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli A. K. LEO Official (@amir_kazic_leo)




Leo je u dugom braku sa suprugom Bibom

“Ne razumijem zašto Čola šuti, a svi o tome pričaju. Da sam na njegovom mjestu zagrlio bih ga, slikao se i ljudi bi zašutjeli”, rekao je Amir Kazić Leo. Poznato je da je Leo obožava nogomet, međutim, prije nekoliko godina na treningu Leo je doživio nezgodu i morao je hitno u bolnicu u Zagrebu. Tamo su ustanovljene povrede lijevog koljena i napuknuće rebra.

Iako u svojim pjesmama uglavnom pjeva o nesretnim ljubavima, Amir je više od tri desetljeća u sretnom braku sa suprugom Bibom, koja izbjegava pojavljivanje u javnosti. On i Biba su oko 35 godina u braku. Naime, Amiru je posebno porasla popularnost kada je otpjevao pjesmu ‘Kreni’ sa Severinom, jednom od najvećih zvijezda u našoj regiji.

Leo je tada dobio i mnoštvo obožavateljica koje je osvojio naočitim izgledom i svojim glasom. Mnogi su mu predviđali veliki uspjeh, no on se povukao s estrade i javnost se godinama pitala gdje je i čime se bavi. Danas 58-godišnji pjevač, koji je rođen u selu Tomina u Bosni i Hercegovini, živi u Istri.




Udala se poznata influencerica: Thompsonova nećakinja ulovila buket, odmah se oglasio partner

Radi kao kompozitor te je i dalje prijatelj s mnogim glazbenim zvijezdama. Među njima je i Severina koja ga je pozvala na proslavu svog 50. rođendana koju je imala 21. ožujka u zagrebačkom klubu Mint.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.