Foto: Instagram

Srpski reper iznio optužbe protiv sina legendarne Hrvatice: ‘Tražio je nenormalne novce’

Autor: F. P.

Srpski reper Luka Bijelović, poznatiji pod umjetničkim imenom Lule Pljugica, već je dobro poznato regionalno ime. Donedavno je surađivao sa Dragomirom Despićem Desingericom, a nakon rastanka s njime započeo je uspješnu solo karijeru u sklopu koje nastavlja nizati brojne nastupe u Srbiji, ali i diljem regije.

Međutim, nedavno je reper izašao u javnost sa dosta teškim riječima. Naime, u razgovoru za srpske medije optužio je Ariana Vuicu za prijevaru. Navodno je sin Alke Vuice bio zadužen za pisanje pjesama na reperovom novom albumu, a dogovor je čini se pao u trenutku kada je trebalo potpisati potrebnu dokumentaciju.

“Išao sam u Zagreb dogovoriti se s njim da mi napravi pjesmu. U to je uključio njegovog prijatelja tekstopisca koji je napravio odličan posao i s njim sam dogovorio isplatu na ruke kako bi novac dobio odmah. Tako je i bilo. Platio sam mu 3.000 eura”, opisao je Pljugica, istaknuvši kako je Vuica prema dogovoru svaki mjesec trebao dobiti udio od streaming platformi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pljugica (@lulepljugica)




‘On se naživcirao i uključio odvjetnika’

“Moja producentska kuća koja mi radi distribuciju poslala mi je papir da mu proslijedim kako bi potpisao da je on napravio pjesmu i kako bi mogli prijaviti autorska prava na nju. Međutim on se tada naživcirao i uključio odvjetnika koji je tražio nenormalnu sumu novca unaprijed i mnogo veći postotak od dogovorenog”, dodao je reper.

Tereza Kesovija oprostila se od Luke Paljetka: ‘Nestao si u mraku, nisam ni slutila’




Pokušao je kontaktirati i samog Ariana, koji mu se navodno odbijao javiti. Pljugica je istaknuo da mu je krivo jer je prekršen njihov originalni dogovor, a posebno zamjera činjenicu da Alkin sin govori preko svog odvjetnika. “Čim sam skrenuo pažnju njemu i njegovom odvjetniku da i ja imam pravni tim, više se nismo čuli”, zaključio je.

Podsjetimo, Pljugica se na sceni prvo pojavio kao dio dvojca, čiju drugu polovicu je činio Desingerica. Do raspada je došlo početkom ove godine, nakon čega su se obojica bacili u solo vode. Desingerica je tom prilikom priznao kako je Pljugica kriv za prekid suradnje, te da je bio bijesan jer mu je kolega puno značio.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.