Foto: Screenshot/YouTube

Srpski glumac godinama odbija liječiti ozbiljan problem: ‘Htjeli su mi otvoriti glavu’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Crnogorski glumac Ljubomir Ljubo Bandović već godinama je prisutan na regionalnoj sceni. Iako je ostvario uspješnu karijeru u nekolicini filmova i predstava, o njegovom privatnom životu malo toga se zna. Svojedobno je ipak progovorio o problemu s kojim se već godinama suočava.

Naime, od svoje pete godine ima problema sa sluhom, što je inače uspijevao sakriti. “Imao sam pet godina kad sam se ujutro počeo buditi sa začepljenim lijevim uhom. Tijekom dana bi se stanje nekako normaliziralo”, izjavio je Ljubo za srpske medije, koji je o svemu govorio samo jednom prilikom.

“Spremali smo se krenuti na more pa sam ocu i majci rekao da opet imam problema sa sluhom, a oni su odgovorili da ću na moru plivati i roniti i da će sve biti u redu. Međutim, na moru se situacija nije nimalo popravila, a kad smo se vratili kući vodili su me kod raznih liječnika”, dodao je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @autograph.collector




Posjeti bolnicama diljem regije nisu urodili plodom

Roditelji su ga vodili u bolnice diljem regije, točnije u Vranju, zatim u Skoplju te naposlijetku u Beogradu. Nakon neuspješnih odlazaka liječnicima, preostao im je jedino posjet jednom od najboljih i najpoznatijih stručnjaka u zemlji, kojemu su odnijeli sve dotadašnje nalaze.

Nakon borbe s teškom bolešću u Splitu preminuo legendarni član Bijelog dugmeta




“On je ponovno napravio neophodne testove i situaciju mi objasnio na slijedeći način: “Znaš sine, kad crkne grijalica, ne možeš je otvoriti da bi povezao žice unutra, nego je moraš cijelu zamijeniti. A to je teško izvedivo”. Naravno, s vremenom sam saznao da je medicina i tehnologija toliko napredovala da postoje načini da se popravi oštećeni živac”, prisjetio se glumac.

“To podrazumijeva otvaranje lubanje iza uha da bi se stavio simulator. Razgovarao sam sa stručnjacima koji su me pitali da li bih to napravio. Rekao sam da ne bih. Ne plašim se toga da mi otvaraju glavu, ali poslije godina provedenih u tišini bojim se kako ću reagirati ako pročujem na to uho. Što ću onda napraviti?” zapitao se Ljubo.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.