Screenshot Instagram

ŠOKANTNO! Plesni partner Viktorije Rađe: ‘Ples sa zvijezdama je namješten!’

Autor: Dnevno

Marko Mrkić plesao je posljednja dva mjeseca sa ženom Dine Rađe – Viktorijom. Na društvenim mrežama se osvrnuo na show u kojemu je sa svojom partnericom došao do finala, ali na kraju nije pobjedio.

O svom iskustvu Marko je konačno progovorio u statusu na Instagramu koji je započeo u dramatičnom tonu. “Ples sa zvijezdama je namješten”, započeo je dramatično Marko. “Gotovo je. Ovaj rolerkoster emocija još me pere iako nikad nisam bio kreativniji i iskreno ne znam odakle mi entuzijazam za projekte koji kreću – žao mi je što je završilo. Žao mi je i jer je sve bilo namješteno. Namještaljka iz X u 2 je bila od onog trenutka kad mi je produkcija rekla da plešem s Viktorijom. Od toga da ju na audiciji pitam tko si i što radiš, do toga da smo zabetonirali naše prijateljstvo onom najboljom gastarbajterskom smjesom”, napisao je Marko.

 

 

View this post on Instagram

 

Ostavili su nas bez riječi! ? #NovaTV #plessazvijezdama

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on





Mrkić je konstatirao i da je kroz proteklih mjeseci shvatio kako se od samog početka znao pobjednik showa. “Kroz ovih turbulentnih pola godine pakla i raja, skužio sam da je sve namješteno da ja pobijedim. Trenutak kada produkcija spoji Viktoriju s mentorom, on je pobijedio show i nema veće istine od toga. Namještaljka je ogromna jer s Viktorijom prolaziti to hodočašće svake nedjelje u Jadran Filmu, je u pi*** materinu bilo prekrasno. Mijenjao ne bih nikad ništa, jer jasno je sve od starta. Pobjednik showa se znao od prvog dana, to sam ovog puta bio ja. Zbog Viktorije”, zaključio je Marko i svojim statusom ganuo mnogobrojne pratitelje, ali i Viktoriju. “Hvala produkciji što su sve namjestili”, kratko mu je u komentarima Viktorija.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.