ŠOK: Mirna Maras i Mario Valentić se razvode

Autor: Z.T.

Nisu uspjeli izgladiti međuljudske odnose i ponajviše velike, kako kažu, razlike među njima. Smatraju razvod velikim porazom. Svjesni su da imaju zajedničkog sina Niku (5) te tvrde da je on plod njihove iskrene ljubavi stoga ne žale za svojom vezom. Objasnili su kako nakon dugotrajnih napora nisu uspjeli razriješiti razlike među njima, ali da su naravno imali i sretnih trenutaka kojih će se sjećati

Mirna Maras (34) i Mario Valentić (33) razvode se nakon osam godina veze i gotovo šest godina braka. Mirna i Mario su se upoznali 2005. godine, a vjenčali u crkvi Sv. Marije na istoimenom otočiću na velikom jezeru Nacionalnog parka Mljeta 2008. godine.-prenosi 24 sata.

Nisu uspjeli izgladiti međuljudske odnose i ponajviše velike, kako kažu, razlike među njima. Smatraju razvod velikim porazom. Svjesni su da imaju zajedničkog sina Niku (5) te tvrde da je on plod njihove iskrene ljubavi stoga ne žale za svojom vezom. Objasnili su kako nakon dugotrajnih napora nisu uspjeli razriješiti razlike među njima, ali da su naravno imali i sretnih trenutaka kojih će se sjećati.

Ponekad u životu treba donijeti i teške odluke, kao ovu na primjer, ali sačuvat će svoje dugotrajno prijateljstvo. Nadaju se da će mediji razumijeti njihovu želju da je ovo prva i posljednja izjava o njihovom odnosu. Prvenstveno su tako odlučili zbog dobrobiti maloljetnog sina Nike. Šokirani su ostali njihovi prijatelji, koji su ih smatrali sretnim parom.

Autor:Z.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.