Foto: Privatna arhiva

Tek je počelo, ali za nju je završilo! Marija Zadravec napustila natjecanje: ‘Bila sam na samom vrhu’

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Tek što je počelo, no za našu glumicu u filmovima za odrasle Mariju Zadravec, europsko natjecanje u seksu je završilo, otkrila je putem društvene mreže sama Marija, poznata pod umjetničkim imenom Sweet Mery.

“Dragi moji, jučer sam napustila EP, tj. livese*hause u koju sam se baš dobro uklopila, te bila na samim vrhu po bodovima. Zahvaljujem Vam na podršci koja je bila ogromna, na povjerenju te glasovima. Izašla sam iz osobnih razloga. Hvala”, poručila je Marija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marija Zadravec – SWEET MERY (@marija.zadravec.21)

Ubrzo su uslijedile brojne podrške njenih fanova. “Za nas si pobjednica”, “Šteta, najbolje si se je*ala”, “Čast mi je bilo gledati te”, poručili su njeni fanovi.




Podsjetimo, Marija je otišla na Europsko prvenstvo u seksu, koje je započelo 8. lipnja u švedskom gradu Goteborgu, a onda ga je napustila 11. lipnja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Marija Zadravec – SWEET MERY (@marija.zadravec.21)

Riječ je o svojevrsnom reality showu u kojemu pobjeđuje onaj sudionik koji se pokaže najbolji u traženim vještinama.Natjecanje organizira ‘Švedska seksualna federacija’ , a sudionici se najteču u 16 različitih disciplina poput oralnog zadovoljavanja, zavođenja, masaže, maženja, mijenjanja položaja, broju orgazama, izdržljivosti isl. Mečevi će trajati po 45 minuta a pobjednike će određivati tri suca i publika.

Uoči samog natjecanja razgovarali smo sa Marijom koja je bila vrlo uzbuđena zbog natjecanja. Navela je tada kako kako bi voljela čim više ostati u natjecanju i okusiti zanimljivo iskustvo, i naravno pobijediti.

Ipak, razlog svog odlaska s natjecanja nije detaljnije obrazložila.

‘I SRBIJA JE UZ TEBE!’ Hrvatica na prvom europskom natjecanju u se*su: ‘Ne postoji nešto na što ne bih pristala’

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.