Foto: Instagam

‘NEKE SE STVARI NE MOGU ODGLUMITI’ Jelena Rozga i Matija Cvek užarili Instagram, javila se i NIna Badrić: ‘Opsaaa saa!’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Suradnja između Jelene Rozge i Matije Cveka koju su zajedno izveli pjesmu “Zar je ljubav spala na to”, potaknula je razna nagađanja, koja su se uoči objave spota potpuno rasplamsala.

“Prva pjesma sa akustičnog albuma koji sam odlučila nazvati ‘Minut srca mog’, za sve nas koje samo i uvijek srce vodi kroz život”, poručila je pjevačica uoči puštanja spota.

Točno u 12 sati pušten je spot, a glazbenici su prethodno na Instagramu objavili kratak ‘teaser’ koji je potaknuo razna nagađanja.

“Opsaaa saa”, napisala je Nina Badrić. “Predivno, jedva čekam”, “Ovo je takav hit”, pišu pratitelji, a neki su komentirali da su osjetili ‘iskrice’ između glazbenog para.

“Baš bi bili lipi par”, “Prekrasni vi i pjesma”, “Wow. Neke stvari se ne mogu odglumiti, ovo mi djeluje kao zaljubljenost”, pisali su fanovi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

“Tifu je teško ponovit…”

Pjesmu je Jelena otpjevala prvi put sa Mladenom Vojičićem Tifom dok je bila članica Magazina. Bio je to hit kojega i mnogi dana rado pjevaju.




Neki su Jelenini pratitelji posumnjali da je iznimno talentirani pjevač Matija Cvek ovaj put uzeo prevelik zalogaj te da pjesmu neće izvesti dovoljno dobro u usporedbi s Tifom. “Teško je Tifu ponovit, ali ajde slušat ćemo”, poručila je jedna pratiteljica.

Bez sumnje, već i sami teaser kojega su glazbenici pustili daje naslutiti kako je riječ o još jednoj sjajno suradnji na domaćoj estradi, a kako uistinu zvuče zajedno u ovom nezaboravnom hitu, pogledajte u nastavku:

 

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.