Foto: Nova TV

Nećak Olivera Dragojevića o šestom djetetu: ‘Jedan tanjur više i sve je riješeno’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Nakon što ga jedno vrijeme nije bilo na domaćoj sceni, Petar Dragojević se pohvalio kako je ovih dana u Splitu završio snimanje videospota za svoju najnoviju pjesmu ”Ratnik bez sna’, čija je glavna poruka da prava ljubav na kraju pobijedi sve napasti.

Najprije je 45-godišnji pjevač  priznao da je i on došao u napast. ”Pa naravno, pa tko nije i zato i je ratnik bez sna, ne spavaš, boriš se. A boriš se jer ljubav je borba”, otkrio je Petar Dragojević za In magazin.

”Ratnik bez sna” je četvrta pjesma u nizu koju mu je napisao Alen Nižetić, a pjevač je otkrio i zašto ga neko vrijeme nije bilo na sceni. ”Znači bio sam vezan više uz familiju, a da budem iskren nije ni bilo nekih dobrih pjesama, onda nisam htio svašta snimati. Nekako nisam se osjećao da je to taj neki moment i evo, jednostavno se sve počelo poklapat i nađe mene Alen Nižetić”, ispričao je Petar, koji će uskoro proslaviti 18 godina braka sa suprugom Andreom, bivšom misicom koja je diplomirala predškolski odgoj.

Foto: Duje Klaric/ CROPIX

“Kad je puno ljubavi u kući, sve se može”

S Andreom pjevač ima  petero djece. ”A sve ona uspije, ona je turbo mama. Ono sve se može kad se hoće, ja to uvijek kažem. Kad je puno ljubavi u kući, kad je sve posloženo, sve se može”, komentirao je pjevač svoju suprugu i otkrio kako izgleda prosječna večer u tako velikoj obitelji.

”Pa gledaj, sve je to lijepo, ali draž je u tome što bude i vike i dreke i ‘nisi spremio knjige’, ‘ovome mliko’, ovaj ostavio vrata otvorena’. Znači, to je jedan ja bih rekao kreativni nered. Ovaj nije išao spavat, a 23 su sata, ovaj piše domaći rad u 22:45. To je show program, ali to je sve normalno kad vas je više u kući”, rekao je Petar i otkrio postoji li mogućnost da po šesti put postane tata. ”A pet ili šest, mislim jedan tanjur više i sve je riješeno, a ista količina spize”, rekao je.

‘NIJE ONA TAJ ĐIR’ Petar Dragojević u novom spotu pokazao predivnu suprugu, otkrio i da nije lako pristala!




Petar je otkrio i koja mu se rečenica slavnog strica Olivera Dragojevića najviše urezala u pamćenje. ”Jednu rečenicu mi je rekao ‘radi, bit će ti teže, jer nosiš moje prezime, bit će ti puno teže nego ostalima, to mi je Oliver jednom rekao, ali bit će ti slađe”, otkrio je Petar koji će nagodinu proslaviti 25 godina karijere.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.