Foto: Instagram

‘EKIPA JE TOLIKO VOLJELA MOJE LICE DA JE REZALA HLAČE’: Bivša hrvatska manekenka tvrdi da je za neke revije bila prelijepa

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Glumica Jodie Comer proglašena je najljepšom slavnom osobom svijeta, prema izračunima britanskog plastičnog kirurga Juliana De Silve, koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu kirurgiju lica u Londonu.

Tim povodom u RTL-u Danas gostovala je Ljupka Gojić Mikić, bivša hrvatska manekenka, koja je progovorila i svojoj manekenskoj karijeri i ljepoti.

“Imala sam situacija gdje je pubertet malo divljao. Ja bih pojela pet kroasana ujutro bez problema i bez grižnje savjesti. I došla na snimanje i nisam stala u hlače. Ali ekipa je toliko voljela moje lice da je rezala hlače”, rekla je Ljupka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)




Ponekad je imala problema zato što je za revije, kaže, bila prelijepa.

“Došao je trend drugačijih cura od mene i u jednom trenutku sam se našla u Parizu, gdje su sa svakog castinga javljali agenciji ‘prelijepa je’. I užasno mi je to za izgovoriti uopće jer je smiješno”, prisjetila se Ljupka.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Podsjetimo, za procjenu ljepote Jodie Comer De Silva je koristio računalno mapiranje lica, popularnu metodu u plastičnoj kirurgiji, koja se temelji na “zlatnom rezu”, poznatom i kao “božanski omjer”.

De Silva je za Daily Mail pojasnio da se tim izračunom pokazalo da Jodie ima najbolja očitanja položaja nosa i usana, s rezultatom od 98.7%, što je samo 1.3% od savršenog oblika.

Inače, Ljupka već neko vrijeme u Zagrebu vodi simpatičnu slastičarnu Jolie Petite Patisserie, a već godinama vrlo uspješno brend Jolie Petite.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.