Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Danijela Martinović stala na kraj glasinama i progovorila o napuštanju showa Zvijezde pjevaju

Autor: Tea Šojat

Mnogi gledatelji ostali su poprilično razočarano vijesti kako ove subote u showu ”Zvijezde pjevaju” neće biti jedine ženske članice žirija, popularne pjevačice Danijele Martinović, koja je svojom nježnošću osvojila srca publike ispred malih ekrana, a afirmativnom komunikacijom iz sezone u sezonu ohrabruje natjecatelje.

I sama pjevačica više je puta istaknula koliko uživa biti dio projekta ”Zvijezde pjevaju”. “Uživam raditi u dobroj sinergiji s kolegama, gledati sudionike kako napreduju, dati im poneki savjet i ohrabrenje, a posebno me raduje što ova emisija može okupiti cijelu obitelj ispred ekrana i što sve generacije uživaju u njoj”, rekla je pjevačica ranije u razgovoru za HRT.

Nju će ove subote mijenjati cijenjeni skladatelj Nikša Bratoš, kojemu to nije prvi put da pjevačicu mijenja u showu Zvijezde pjevaju. Upravo zato, kontaktirali smo Danijelu kako bi provjerili jesu li nagađanja o njenom odlasku iz showa istinita ili je tek riječ o privremenoj zamjeni kako je to bilo ranije.

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

‘Vidimo se u finalu’

I dok je dio gledatelja išao toliko daleko da su čak optužili Marka Tolju za odlazak Danijele Martinović ih showa, pjevačica nam je potvrdila kako je riječ o kratkotrajnoj zamjeni te da nema govora o nikakvom njenom naglom odlasku niti problemima.

“Nema, nema nikakvih problema, sve je u najboljem redu”, potvrdila nam je pjevačica, a na pitanje kada ju ponovno možemo gledati u showu, radosno je otkrila: ‘Vidimo se u finalu!”.

Danijela Martinović jedan nastup nikad neće zaboraviti: ‘Bili su samo konobari’




Podsjetimo, Danijela Martinović priprema se i za koncert koji će se u svibnju održati u Lisinskom, a osim toga, gradi kuću sa svojim životnim partnerom.




Autor:Tea Šojat
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.