Foto: Marko Todorov / CROPIX

Severina i Nika Turković napustile Superstar: Ovaj čovjek im je bio previše

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Večeras je na RTL-u po rasporedu šesta audicijska epizoda ‘Superstara’, a brojni talenti predstavit će se Severini, Tončiju, Niki i Filipu u nadi da će proći u recall.

Epizoda je već sada dostupna na streaming platformi Voyo pa nije čudo što su počele curiti informacije o drami koja se dogodila u studiju.

Zgrožena Severina s Nikom napustila studio

Uzbudljiva audicijska epizoda ‘Superstara’ donosi brojne talentirane kandidate, ali i one koji će članove žirija iznenaditi svojim životnim pričama i stavovima. Jedan od njih bit će i osebujni trener i maser zbog kojeg će Severina i Nika Turković napustiti studio.

Foto: RTL

Naime, kandidat Kristian Josip Periš u predstavljanju je otkrio kako piše modernu verziju Biblije te objasnio svoje viđenje postanka svijeta i odnosa žena i muškaraca.

Severina je imala samo jedno pitanje! “Da li ti podržavaš ove klečavce na trgu?” te dodala: “Zalažu se da je muškarac glava obitelji i da žena nema nikakvo pravo glasa”, a zbog odgovora je napustila studio zajedno s Nikom. Cijela situacija bit će prikazana u novoj epizodi.

Podsjetimo, svake prve subote u mjesecu molitelji se okupljaju po trgovima diljem zemlje, kako bi klečali i molili “za domovinu, mir i obraćenje hrvatskog naroda, za muškarce – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru, za život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova”.

Molitelji su ranije objavili nakane:




1. za domovinu, mir i obraćenje hrvatskog naroda,
2. za muškarce – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru,
3. za život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova,
4. za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu,
5. za svete, autentične i beskompromisne crkvene pastire i nova duhovna zvanja,
6. za duše u čistilištu,
7. za osobne nakane”

Severina zasuzila u ‘Superstaru’, a talentirani policajac ostavio žiri bez teksta: ‘Hvala ti Arijane, ovo je bila emocija…’




 Imitator Marko

Dame su se vratile pa su imale prilike poslušati fizioterapeuta proslavljenog Marina Čilića.

Svestrani Marko Vukmanović obožava svoj posao, ali i umjetnost, a dobar je i u imitacijama pa je sa Severinom improvizirao – utjelovili su Josipu Lisac i Zdravka Mamića.

Severina objavila dva nova spota, ali svi pričaju o uzbudljivoj sceni s printerom

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.