Foto: Biljana Blivajs / CROPIX

Severina bez dlake na jeziku: ‘Kad je zima se stisnu, kad ih udariš bole’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Nakon što je ranije X faktor opisala kao ‘jebu’, Severina je ponovno iznenadila izjavom u najnovijoj epizodi showa Superstar i to obraćanjem kolegici Niki Turković.

Naime, nakon nasrtupa Andreje Jelonjić, koja je otpjevala Livin’ on a Prayer, Tonči Huljić je ustvrdio a je odabrala prezahtjevnu pjesmu za sebe, no Nika se s tim nije složila.

Foto: Darko Tomas / CROPIX

“Što znači imati muda?”

Severina se složila s komentarom o izboru pjesme te Andreji predložila Lizu Minelli. “Možda nepopularno mišljenje, ali ja obožavam adaptacije stvari na novi način. I obožavam kad netko ima muda da ih iznese”, rekla je Nika na što je kao iz topa reagirala Severina.

“Što znači imati muda? Muda kad je zima se stisnu, kad ih udariš – bole. Zašto se kaže da treba imati muda? Treba reći da treba imati p… Jer ona rađa”, odgovorila joj je Severina.

“Ma ok, nisam to htjela reći… Zašto meni ovo radite uvijek?”, požalila se Nika zatim.

SEVERINA ŠOKIRALA NAJNOVIJOM OBJAVOM: Javno podijelila zdravstveni nalaz svog sina




Recept za uspjeh

Podsjetimo, Severina je ranije na pitanje što treba da netko postane Superstar, dala je recept za uspjeh.

“Ja uvijek kažem da netko treba imati ‘je*u’. Ako imaš tu osobnost iz koje pršte sve vrste emocija, širok spektar i lepeza emocija, od tužnog do sretnog, nešto što i preko ekrana osvaja ljude, ja mislim da će taj večeras i pobijediti. On mora imati nuklearnu energiju koja ide vani”, rekla je za Danas.hr, a ona je u emisiji Luki Veljković rekla da ima sve, odnosno da ima ‘je*u’.

U drugoj live emisiji Superstara natjecalo se 10 mladih pjevača. Hana Ivković, Anatalia Filimone Kević Zandamela, Mia Ribić, Lana Mandarić, Vanessa Kralj, Andrea Jelonjić, Toni Peruško, Dino Miklaužić, Petar Šegedin i Ivan Vidović, a show su napustile Anatalia i Lana.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.