Foto: HRT, Dnevno

‘RADIMO NA NATALITETU HRVATSKE…’ Omiljeni lovac iz ‘Potjere’ objavio da je postao otac!

Autor: Š. P.

“Moram iskoristiti priliku”, započeo je lovac popularne “Potjere”, Dean Kotiga, u epizodi koja je jučer emitirana na HRT-u te svima otkrio da je – postao otac.

Naime, nakon što je jedan od natjecatelja u predstavljanju rekao da će uskoro postati otac, Kotiga se uključio te dodao i svoju sretnu vijest.

“Slaven novopečeni otac, ja novopečeni otac, Ivan uskoro novopečeni otac… Ovdje sve vrvi, radimo na natalitetu Hrvatske”, rekao je Kotiga.

Ono što čudi jest činjenica da vijest o prinovi nije podijelio na društvenim mrežama. Kotiga, naime, na Instagramu ima gotovo 90 tisuća pratitelja, a jedno je vrijeme, pogotovo među mlađom populacijom, imao gotovo kultni status, ismijavajući domaće influencere zbog njihovih promidžbenih objava.

Uskoro je i sam postao influencer, ali to ga očito zapravo ne zanima – unatoč velikom broju pratitelja, puna četiri mjeseca nije ništa objavio.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Dean Kotiga (@deankotigaofficial)




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.