Foto: Instagram

Prelijepa djevojka novog igrača Hajduka postala hit među navijačima: Pogledajte zašto

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Mlada Leonie June, djevojka novog igrača Hajduka Leona Dajakua, nakon svoje aktivnosti na društvenim mrežama postala je hit među navijačima, a lako je vidjeti i zašto.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira sa Leonom te oboje drže njegov novi dres u rukama. “Tako sam sretna što smo ovdje. Hajduk živi vječno!” napisala je Leonie.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Leonie June (@leonie__f)

Torcidaši su ovu zanosnu plavušu zasuli porukama dobrodošlice u komentarima. “Dobrodošla u najveći hrvatski nogometni klub”, “Dobro nam došla u Hajduk i sretno”, “Nadam se da ćete se dugo zadržati,” samo su neki od komentara fanova.




Bavi se modelingom

Leonie na Instagramu inače ima oko 32 tisuće pratitelja, a redovito ih ‘počasti’ novim objavama. Često se voli pohvaliti i novim modnim kombinacijama, što nije ni čudno budući da se bavi modelingom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Leonie June (@leonie__f)

Podsjetimo, Leon Dajaku je donedavno igrao za Bayern. Sa Hajdukom je potpisao ugovor do 2027. godine, a stigao im je besplatno iz redova engleskog kluba Sunderland.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Leonie June (@leonie__f)

Uz Leonie, veliko zanimanje javnosti izazvala je i Dajakuova mama Blerta. Ona se također putem društvenih mreža oglasila povodom njegovog dolaska u splitski klub, a navijače je oduševila svojim izgledom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 22 🔴🔵 (@l.dajaku)

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.