Foto: Boris Kovacev/CROPIX

Poznata voditeljica nagodila se sa državnim odvjetništvom: Evo kakva kazna ju očekuje

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Televizijska voditeljica Vjekoslava Bach već neko vrijeme je popularna ličnost u medijima. Krajem prošle godine bila je jedna od natjecateljica u showu ‘Riba na torti’, a u rujnu se našla i usred ozbiljne sudske optužbe u slučaju koji je pokrenuo USKOK.

Tada je optužena kako je sa 100 eura podmitila medicinsku sestru Petru Rumihi za upisivanje u registar osoba cijepljenih protiv COVID-a. Nakon toga je izvadila i digitalnu potvrdu, a sada je u čitavom slučaju došlo do novog obrata.

Naime, kako prenose mediji, Vjekoslava je priznala krivnju za ono za što ju je USKOK teretio. Time je s njima ostvarila nagodbu, a sve je zaključeno osudom na uvjetnu kaznu od šest mjeseci sa rokom kušnje od dvije godine. Uza sve to, platila je i iznos od 100 eura za sudske troškove.

Foto: Ranko Suvar/CROPIX

Optužen je i njen beogradski suprug

Podsjetimo, o čitavom slučaju već se ranije pisalo. U sve je upleten i njen suprug Željko Vasić, beogradski poduzetnik kojeg se tereti za posredovanje oko iste stvari. Među ostalim poznatim optuženicima su operna diva Lana Kos, te pjevač Tony Cetinski koji poriče optužbe.

Opjevao ‘balkanske barbike’, srpskoj svi umiru od smijeha: Novi video harmonikaša Samira je totalni hit

Spomenuta medicinska sestra prema USKOK-u je pribavila lažne potvrde za 226 osoba. Za pravi broj se sumnja kako bi mogao biti znatno veći, a voditeljica se svojom nagodbom pridružila procijenjenih 90% optuženika koji su povukli isti potez u ovoj sudskoj zavrzlami.




Ova atraktivna voditeljica inače je već poznata hrvatskoj javnosti. Osim sudjelovanja u spomenutom showu, pozornost je privukla svojim brojnim estetskim zahvatima. Prije nešto više od tri godine također se požalila kako su joj podstanari uništili stan na Trešnjevci, što je popratila fotografijama i snimkama.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.