Foto: YouTube

Pjevačica umrla u 32. godini: Oduševila je svijet izvedbom ‘Ave Marije’

Autor: I.D.

Bivša polufinalistica popularnog showa ‘Britain’s Got Talent’ preminula je u 32. godini nakon borbe s rakom. Emma Jones pojavila se u showu 2015. godine kada je oduševila stručni žiri s izvedbom opernog klasika Ave Maria.

Emma je preminula u veljači na Valentinovo ove godine, a njezina obitelj i prijatelji su na svojim Facebook stranicama podijelili emotivnu objavu.

“Žao mi je što vam moram reći da je Emma Jones umrla. Umrla je na Valentinovo nakon što joj je dijagnosticiran rak. Liječnik misli da je počelo kao rak jajnika, ali onda se proširio na druge organe”, poručili su.

‘Svi su se htjeli družiti s njom’

Njezin partner John Hastings potvrdio je tužnu vijest te dodao kako će mu nedostajati njezina ‘osobnost, osmijeh i prekrasan glas’. “Kao osoba bila je ljupka, svi su htjeli s njom družiti”, prisjetio se za News and Star.

Fitness trenerica šokirala snimkom iz teretane: ‘Nisam bio pripremljen za ovo’




Nakon što se pojavila u showu ‘Britain’s Got Talent’ Emma je gostovala na lokalnim televizijama, a njezina izvedba Ave Marie postala je viralna na društvenim mrežama.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.