Plazma-torta s jabukama: Ukusno osvježenje za pet minuta
PITA SA ŠIPKOM: Savršeni spoj čokolade i zdravog voća!
Savršeni spoj čokolade i šipka otkrijte uz recept za neodoljivo osvježavajuću pitu!
Sastojci:
200 g keksa s čokoladom
50 g keksa Petit Beurre
100 g maslaca
200 g čokolade za kuhanje
200 ml vrhnja za šlag
1 šipak
Priprema:
Rastopite maslac i pomiješajte ga s usitnjenim keksima. Smjesu stavite u kalup i ostavite u hladnjaku sat vremena. Zagrijte vrhnje za šlag, ali ne do kraja. Čokoladu otopite na pari, dodajte joj šlag i promiješajte. Smjesu rashladite na sobnoj temperaturi. Očistite šipak. Kad se smjesa ohladi do sobne temperature, još jednom je promiješajte te izlijte po ohlađenom biskvitu. Dodajte šipak i ostavite u hladnjaku dva do tri sata.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.