Foto: Instagram

O partneru Miličine sestre Vedrane iz Kumova malo se zna: Zajedno imaju i dijete

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Splitsku glumicu Jagodu Kumrić do prije četiri godine nismo imali prilike gledati na malim ekranima. Tada se odmaknula od glume kako bi se posvetila ulozi majke, ali i vlastitom obrazovanju.

2019. godine ponovno se vratila onome što najviše voli, a trenutno je javnost gleda u ulozi atraktivne Vedrane u seriji ‘Kumovi’, koja je od početka emitiranja stekla znatnu popularnost.

Majka petogodišnje djevojčice

Iako je u seriji gledatelji vrlo dobro znaju, glumica u stvarnosti svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Ipak je poznato kako je prije pet godina postala majka malene Nastasje.

Tu se, naravno, postavlja pitanje – tko je otac djeteta? Radi se, naime, o njenom kolegi iz ‘Kumova’, glumcu Konstantinu Haagu, ljubav s kojim se također trudi zadržati podalje od tabloida i medija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Konstantin Haag (@konstantinhaag)

Pruža joj bezuvjetnu podršku

Za njihovu vezu saznalo se 2019. godine, kada su ih fotografi uhvatili u romantičnoj šetnji Zagrebom. Tom prilikom je Jagoda kratko komentirala samo kako je u vezi sa nekime tko joj pruža bezuvjetnu podršku.




Inače, kruna njihove ljubavi dobila je ime po Jagodinom najdražem liku iz kultnog ruskog romana ‘Idiot’. A da je predana i majčinstvu i poslu dokazuje činjenica da je i uz odgajanje kćeri položila ispite na Umjetničkoj akademiji u Splitu.

(FOTO) Doris Pinčić na početku karijere snimila vrući editorijal, isplivale fotke

Podsjetimo, nedavno je medijima odjeknula vijest kako je snimljena i posljednja epizoda ‘Kumova’. Mnoge zvijezde serije tada su se oprostile od ovog dugog i nezaboravnog putovanja, a među njima je bila i Daria Lorenci-Flatz.

“Oprostili smo se… Volim vas sve,” napisala je glumica. Uz to je objavila emotivan video s oproštajne zabave, koji je zorno pokazao kako su glumci tijekom snimanja postali još jedna od ‘serijskih’ obitelji na sceni.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.