Foto: Livio Andrijic / CROPIX

Mreže ponovno gore zbog Baby Lasagne: Fanovi Eurosonga složni oko njegovih šansi

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Mladi Umažanin Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, i dalje uživa znatnu popularnost medija. Otkako je sa rezervnog popisa dospio na onaj izvođača na Dori, čitava regija ne prestaje brujiti o njemu. Nimalo ne čudi što se nakon njegove nadmoćne pobjede na Dori sve to dodatno pojačalo.

Isto tako će rijetke začuditi novi razvoj događaja vezan za Purišića. Naime, njegov nastup na Dori sa pjesmom Rim Tim Tagi Dim na YouTubeu od danas broji čak tri milijuna pregleda. No to nije sve – Facebook grupa Eurovision Fans obznanila je da je Baby Lasagna po njima glavni favorit za pobjedu u Švedskoj u svibnju.

“Hvala ti, Europa”, “Ljubav sa Islanda, 12 bodova”, “Moj apsolutni favorit ove godine”, “Puno ljubavi i 12 bodova od Italije”, “Hvala svima koji ste glasali za Baby Lasagnu”, “Bilo bi super imati državu da osvoji svoj prvi trofej” ,”Hvala Europi, konačno”, “12 bodova iz Nizozemske”, pristigle su pohvale sa Islanda, pa čak i iz Njemačke i Finske.

Baka Olga pomogla mu je u pripremama za spot

Marko je nedavno na svojem Instagram profilu podijelio posebno simpatičnu objavu. Pokazao je kako je valjanje tijesta za potrebe spota učio od bake Olge. “Toliko je slatka da se nije mogla ljutiti na mene”, stoji u opisu snimke. Na njoj se vidi kako vježba svoje ‘pekarske’ vještine dok ga baka Olga promatra budnim okom.

Objavljen iskaz i uhićenih Hrvata, a jedna izjava je hit: ‘Ma nož mi služi za posao’




“Super si, Marko. Brzo uči, super je”, čuje se kako kaže Olga. Sa strane su joj dobacivali savjete koje je ona odbila poslušati, pa su joj tako rekli da bi ga trebala malo udariti po glavi ili vikati na njega. Simpatična baka to, naravno, nije učinila već ga je nastavila učiti kako bi bio u potpunosti spreman za spot.

A osim što se njegov nastup na Dori znatno popeo po pitanju broja pregleda, to se dogodilo i službenom spotu. On, naime, trenutno broji preko 2,4 milijuna pregleda, što je zaradio u mjesec dana. Iako je neko vrijeme malo pao na kladionicama, trenutno i dalje čvrsto drži prvu poziciju, a šanse za pobjedu narasle su na okruglih 20 posto.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.