Foto: Instagram

Mladi banjalučki gradonačelnik pokazao novu djevojku: Svima je na pameti samo jedna stvar

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković na svojim društvenim mrežama rijetko dijeli trenutke iz privatnog života. Novom objavom prekršio je nepisano pravilo te je podijelio fotografiju sa svojom novom djevojkom, Andreom Lužijom.

“Došli smo na Manjaču da se čudom čudimo,” napisao je Draško uz fotografiju na kojoj je Andreu čvrsto držao za ruku. Oboje su bili ležerno odjeveni, a tijekom šetnje privlačili su mnoštvo pogleda.

Što će Tanja reći na ovo?

Mnogi se pitaju da li je ovom fotografijom Draško ‘spustio’ svojoj bivšoj djevojci, srpskoj pjevačici Tanji Savić. Objavio ju je, naime, samo dva dana nakon što je Tanja obznanila da ima novog dečka, pilota Muhameda Mikija Bešića.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Драшко Станивуковић (@draskostanivukovic)




Svojom aferom punio medijske stupce

Podsjetimo, glasine o Draškovoj aferi sa udanom 38-godišnjom pjevačicom krenule su početkom prošle godine.

Iako nijedno od njih nije rado govorilo o svojoj navodnoj vezi, medijima su kružile glasine kako je 30-godišnji gradonačelnik upravo zbog Tanje prekinuo sa svojom zaručnicom Kristinom Beronjom.

Kako prenose srpski mediji, Draškova obitelj nakon saznanja o tajnoj vezi ostala je u potpunom šoku.




“Kada su mediji počeli pisati o tome, oni su s njim porazgovarali i on tada nije priznao da je u vezi, ali nije ni negirao da se tu nešto dogodilo. Vrlo jasno su mu stavili do znanja da ne podržavaju tu vezu i da Tanja nije žena za njega,” izjavio je izvor blizak gradonačelniku.

OSVETA SE SERVIRA HLADNA! Srpska pjevačica fotografirala se u vjenčanici pa ‘podbola’ banjalučkog gradonačelnika Stanivukovića: ‘Ne volim dosadu u životu’

Sredinom prošle godine, Tanja je tijekom gostovanja u emisiji ‘Premijera’ konačno progovorila o vezi sa Draškom. Do svega je došlo nakon što su se mediji raspisali o tome kako je fotografijom u vjenčanici provocirala banjalučkog gradonačelnika.

“Nismo u kontaktu, raskinuli smo. Kada imamo neku komunikaciju, to je naravno na kulturan način. Ali stvarno smo prestali. On je 100% našao djevojku. A i treba imati svoj mir,” komentirala je Tanja tom prilikom.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.