Foto: Nova TV

Marko Grubnić iznenadio Martinu Tomčić: ‘Wow, koje pitanje’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

U videoserijalu Dreskod stilist Marko Grubnić je ugostio opernu divu i članicu žirija showa Supertalent, Martinu Tomčić, koja je bez zadrške odgovorila na brojna pitanja o sebi.

Neizbježna tema razgovora bila je moda. Dok je na televiziji sređena, privatno to baš i nije tako.  Glazba je njezin svijet, moda nije, iskreno je objasnila.

Foto: Instagram

Zašto je lijepo biti žena?

Marko Grubnić upitao ju je zašto je lijepo biti žena te ju pitanjem na trenutak zatekao.

“Wow, koje pitanje. Nisam zatečena… prvo sam zatečena i onda mi dolazi odgovor koji nije politički korektan i društveno prihvatljiv, ali doista mislim da su žene jača bića od muškaraca i tu će se čak i moj suprug složiti sa mnom”, izjavila je Tomčić te zaključila kako bi uvijek odabrala biti žena.

Reakcije na bizaran nastup u Supertalentu ne jenjavaju: ‘Koje gadosti rade, odvratno’

“Žene su naprosto kompleksnija bića od muškaraca, mislim da doista puno intenzivnije doživljavamo svijet oko sebe i samim time ta intenzivnost pojačava dojam življenja i emocije. Da me pitaš bih li u drugom životu bila muškarac, rekla bih ne, ponovila bih ovo”, zaključila je Martina Tomčić.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.