
Roštilj zimi? Zašto ne? Ove punjene pljeskavice ‘zovu vas’ da ih ispečete!
Evo kako ćete ovaj specijalitet pripremiti kod kuće.
Sastojci:
Postupak:
U zasebnu zdjelu, promiješajte meso, jednu žličicu umaka od soje, nasjeckani luk, a zatim posolite i popaprite. Meso ostavite 30 minuta na hladnome da odstoji, a potom ga oblikujte u hamburger.
U drugoj zdjeli pomiješajte kolute luka i grah te još dodajte malo ulja, žličicu umaka od soje, sol i papar.
Burgere najprije zapecite (1 minutu sa svake strane) i snizite temperaturu da se meso dobro ispeče.
Peciva prepolovite i pržite na unutarnjoj strani.
Na pecivo stavite salatu, meso, sir, zatim opet salatu i na kraju kriške rajčice.
Nemojte dodavati bilo kakve umake jer sadrže dodatni šećer te imaju puno kalorija.
Roštilj zimi? Zašto ne? Ove punjene pljeskavice ‘zovu vas’ da ih ispečete!
Savršeno ukusne i lagane lazanje s povrćem i pilećim mljevenim mesom
ČOKOLADNA BOMBA: Senzacija koju mogu pripremiti i totalni amateri
SVI LUDE ZA OVIM RECEPTOM: Kiflice gotove za deset minuta! U slast!