
Naučite pripremati prave domaće raviole: Isprobajte ovaj recept, a onda se poigrajte vlastitim nadjevima!
Pripremite neodoljivo kremast i osvježavajući kolač s višnjama u nekoliko koraka.
Sastojci:
500 g ocijeđenih višanja iz kompota
5 dl soka iz kompota
2,5 dl vode
150 g griza
160 g šećera
2 pudinga od vanilije
3 žlice šećera
7,5 dl mlijeka
2 vanilin-šećera
250 g maslaca
200 g šećera u prahu
150 g keksa (za podlogu)
2 vrećice šlaga
Priprema:
U lonac ulijte sok iz kompota i 2,5 dl vode pa ostavite da prokuha. Dodajte griz, kuhajte prema uputi, zatim šećer i višnje. Kuhajte još minutu. U lim za pečenje na dno složite kekse, prelijte vrućom kremom od višanja i ohladite. Skuhajte puding prema uputi s 3 žlice šećera, vanilin- šećerom i ostavite da se ohladi. Mikserom pjenasto umutite maslac sa šećerom u prahu i
sjedinite s pudingom. Prelijte smjesu preko višanja, rasporedite šlag i ostavite u hladnjaku minimalno pet sati.
Naučite pripremati prave domaće raviole: Isprobajte ovaj recept, a onda se poigrajte vlastitim nadjevima!
Zamutite u tren oka smjesu za neodoljive griz-kocke i razveselite najmilije!
Tjestenina s pršutom i vrhnjem: Ukusan, brz i jednostavan ručak dostojan nepca popularnih chefova!
Neodoljivo mirisne kuglice od keksa i kokosa: Slatki kolačići gotovi su za deset minuta!