Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović

Ovo samo Kolindi može poći za rukom, mnogi nemaju pojma koliko ona ima godina

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ponovno privlači pozornost javnosti. Nakon nedavne objave kojom je poslala snažnu poruku Ukrajini, novom fotografijom na društvenim mrežama oduševila je svoje fanove.

“Jučer u Kijevu. Dan neovisnosti Ukrajine,” napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira noseći bijelu majicu sa izvezenim ružama.

Objavom je ponovno izazvala lavinu reakcija i komplimenata fanova, koji nisu oklijevali iskazati svoje oduševljenje.

Uputili joj neočekivan poziv

“Ti si moja predivna princeza”, “Veličanstvena dama”, “Prelijepa naša Kolinda”, “Majko volim te”, “Prelijepa predsjednica”, samo su neki od komentara. A osim komplimenata, Kolinda je od jednog pratitelja primila i dosta neobičan poziv.




Cure nove šokantne informacije, ruski mediji tvrde: ‘Znamo tko je glavni osumnjičenik’

“Predivna gospođo Kolinda… Molim vas dođite preuzeti predsjedništvo u mojoj zemlji,” stoji u komentaru na koji ona nije reagirala.




Podsjetimo, naša bivša predsjednica trenutno se nalazi u Ukrajini, odakle je jučer objavila posebnu fotografiju.

Milanović je flegma, a Kolinda je bila baš fanatična: To mu zamjeraju, ali Zoki je mudar i zna što mora raditi

“S vama, prijatelji moji!” poručila je Ukrajincima, na taj način iskazujući im podršku. Njena majica i maskirne hlače mnoge su neodoljivo podsjetili na ono što od početka rata nosi ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski.

Njegova zemlja trenutno se nalazi u posebno turbulentnoj situaciji. Ukrajinske snage pokušavaju potisnuti Ruse s okupiranih područja, a prije dva dana odjeknula je vijest o pogibiji Jevgenija Prigožina. Ovaj šef ruske plaćeničke skupine Wagner jedan je od zaslužnih za rusko osvajanje ukrajinskog grada Bahmuta.

 

 

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.