Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Isplivale snimke Maje Šuput s početka karijere: Zbog detalja na glavi dobila zanimljiv nadimak

Autor: B.G.

“Kad je Maja Šuput 1999. godine ušla u bend Joy, nismo znali da je ona kći poznatog menadžera Borisa Šuputa. Zaljubila se u tadašnjeg bubnjara grupe Ivicu Tomurada“, izjavio je svojevremeno Damir Ridjan, klavijaturist grupe Joy.

Prije nego što je prije 25 godina postala dio grupe Joy, na sceni se pojavljivala kao plesačica. Primjerice, u spotu “Sherry, Sherry” Veline Oršolić 1995. plesala je s Alanom Hržicom. Mnogi su je tada, zbog frizure koju je imala, zvali hrvatskog Meg Ryan.

Dečke iz grupe Joy upoznala je u Medulinu, gdje su imali gažu: “Neki članovi benda nisu htjeli svirati u Hrvatskoj, otišli su u inozemstvo i ostali smo bez pjevačice. Maja i njezin otac ponudili su nam naći zamjenu. Nakon nekoliko djevojaka koje su došle na audiciju, Maja je iz zafrkancije uzela mikrofon i počela pjevati pjesme Danijele Martinović“, prisjetio se Ridjan.

Bend je uz pomoć njezina oca nastupao posvuda

Dečkima se svidjela Majina energija i vrckavost pa su joj ponudili da uđe u grupu. Nakon malo nagovaranja i dvije kave Maja je pristala. “Bila je vrckava, energična klinka i jako zabavna. Bilo nam je odlično skupa jer je bend uz pomoć njezina oca nastupao diljem Lijepe Naše”, ispričao je Damir.

Talijani oduševili Maju Šuput, pali su i poljupci: Dogodila se rijetka reakcija u Supertalentu

Ponosni su na nju jer je ostvarila zavidnu karijeru. Dodali su da je Maja uvijek bila izrazito profesionalna, a tremu nikad nije imala. Joy se od njihova razlaza promijenio jer je nekoliko članova izašlo iz benda, a danas je frontmen benda Alen Bičević, koji se natjecao u showu “The Voice”, a producent im je Denis Dumančić iz Letećeg odreda.




Autor:B.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.