Foto: Screenshot/TikTok

Ima dvije diplome, govori tri jezika i ne može do posla: ‘Ovo nisam očekivala’

Autor: Dnevno.hr/M.P.

Lohanny Santos je 26-godišnja Njujorčanka iz Brooklyna koja se na TikToku požalila da njeni pokušaji da ide od vrata do vrata u nadi da će pronaći posao nisu ispali onako kako je očekivala

U videu koji je pregledan čak 24 milijuna puta, djevojka se rasplakala nakon neuspješnog pokušaja traženja posla. U ruci je držala gomilu životopisa te objašnjavala da se osjeća posramljeno nakon što su je brojni poslodavci odbili kada ih je pitala zapošljavaju li nove ljude.

“Iskreno, malo mi je neugodno jer se javljam za poslove s minimalnom plaćom. Ovo nisam očekivala. Imam dvije diplome, iz komunikacija i glume, govorim tri jezika”, rekla je u suzama.

@lohannysant I got tear stains on my resume 😔😔😔 #nyc #unemployed ♬ original sound – Lohanny

‘Želim biti Tiktokerica, ali ne mogu se zavaravati’

“Ovo je sr**e, samo želim biti TikTokerica, da vam kažem iskreno, ali ne mogu se više zavaravati, moram početi zarađivati”, rekla je i zaključila da ustrajati i dalje pokušavati. Otkako je objavila snimku, primila je podršku i savjete mnogih pratitelja. Jedan joj je poručio da se nikada ne smije stidjeti.

“Ne pitaj zapošljavaju li, samo reci da se želiš prijaviti za posao i pričaj s voditeljem, budi samouvjerena”, savjetovao joj je drugi čovjek u komentarima.

“Ovako smo tražili posao prije interneta. Nemaš se čega stidjeti jer ti ovo daje iskustvo u stvarnom svijetu”, poručuje joj treći.




Ćiro je imao šestero unučadi i troje djece, ovo mu je smetalo: Evo kakav je teret ponio u grob




Autor:Dnevno.hr/M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.