Foto: Biljana Blivajs / CROPIX

Igor Mešin progovorio o sinu Roku: ‘Svatko odabire svoj put’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Nakon sedam godina, voditelj Igor Mešin vraća se na voditeljsku poziciju popularnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato”, kojeg će voditi s kolegom glumcem Filipom Detelićem, a sam je otkrio da se toj ulozi veseli više nego li onoj u kojoj je bio član žirija.

Upitan što mu je najveća nagrada u znak da svoj posao radi dobro, rekao je kako najviše voli kad mu netko priče i u lice kaže da mu se svidjela predstava ili show koji je vodio. Naime, uz voditeljski posao, tu je i njegov glumački angažman u kazalištu ”Komedija”, gdje će uskoro igrati u novoj predstavi ”Krava na granici” Vida Baloga u režiji Damira Lončara.

Iako o svojoj obitelji rijetko progovara, a gotovo ih je nemoguće zajedno vidjeti u javnosti, poznato je kako sa suprugom Antonijom ima sina Roka, a sada je za Showbuzz otkrio je li sin krenuo očevim stopama.

Foto: Nova TV

Na žalost ili na sreću

”Ne znam je li na žalost ili na sreću, Roka je poslovni život odveo na drugu stranu i nadam se da je zadovoljan. Mislim da je odabrao dobar put obzirom da znam koliko moj posao iziskuje puno vremena i stresa i odricanja, svatko odabire svoj put”, rekao je za kraj.

Maju Šuput u garderobi dočekao poklon iznenađenja od Igora Mešina: ‘Bilo mi je super s tobom’

Inače, Mešin je posljednjih godina bio rado viđen u voditeljskoj ulozi s pjevačicom Majom Šuput, koja se u voditeljskoj ulozi jako dobro snašla.  U showu ‘Ples sa zvijezdama’ pokazali su se kao idealan voditeljski duo. Kako bi joj zahvalio na suradnji, Igor je Maju Šuput, pred večerašnje finale, odlučio iznenaditi malim poklonom.




Igor je pjevačici poklonio buket ružičastih ruža te je uz cvijeće priložio i čestitku na kojoj je pisalo: ‘Hvala ti, bilo mi je super s tobom! Igor’.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.