Foto: Instagram

Folkerica zgranula izjavom, razvela se zbog svekrvine crne magije: ‘Hvala Allahu na tome’

Autor: I.D.

Pjevačica Indira Aradinović Indy iz Srbije prije godinu dana razvela se od biznismena iz Danske, s kojim je bila šest mjeseci u braku. Ona je na svom Instagramu podijelila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj je u pozadini i majka njenog bivšeg izabranika. Folkerica je uz to navela da je za njen razvod zadužena, kako je napisala “crna magija”.

“Bivši muž edipovac ili lažov i ja alfa ženka. Točno godinu prošlo od dana kako mi je stiglo pismo u ime naroda “razvod” uz pomoć crne magije. Hvala Allahu na tome”, napisala je ona i uz to dodala “svekriva”, što se odnosilo na svekrvu.

“Godinu dana kasnije. Na vrhu planine. Zlatibor. Za mene oduvijek najgori mjesec u cijeloj godini. Ne volim ga nikako. Tu sam uzimala zrake zraka i zračke Sunca da se oporavim od teškog životnog perioda. Smrt tetke, teška operacija od šest sati i razvod”, napisala je na Instagramu ova folkerica.

Foto: Instagram

‘Posvađali smo se, jako me naživcirao’

Inače, vjenčanje je održano u prisustvu najbližih im osoba, a pjevačica se sa suprugom nije pretjerano pojavljivala u javnosti niti objavljivala zajedničke fotografije na društvenim mrežama, pa su mnogi posumnjali u tu ljubav.

Vjenčanje je bilo u listopadu 2022. godine, a samo četiri mjeseca kasnije Indi je otkrila da se ne razvodi, ali da je njihov brak na ‘čekanju’. “Moj brak je trenutno na čekanju. On je u Danskoj, tamo živi i radi, ja sam tu, pa vidjet ćemo… Ako ide, ide, a ako ne, Bože moj. Probali smo, vidjeli, ne ide i to je to”, rekla je u emisiji Ami G show.

Vapaj mlade majke Lucije: Non-Hodgkin se vratio, potreban je donor




Šuškanja o razvodu počela su nakon što je pjevačica s Instagrama izbrisala zajedničke fotografije sa suprugom. “Posvađali smo se, jako me naživcirao i odlučila sam sve izbrisati. Vratila sam prezime jer me svi znaju kao Indi Aradinović, a ne kao Đurđević, iako sam u dokumentima Đurđević”, zagonetno je rekla Indi, ne želeći tada dati konkretan odgovor o potencijalnom razvodu, koji je na kraju okončan.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.