FOTO: Instagram

Ella Dvornik upozorila Sonju Kovač na bitan problem: ‘Sve trudnice moraju jako paziti na ovo’

Autor: Barbara Grgić

Influencerica Sonja Kovač je prije nekoliko tjedana otkrila da u 39. godini života čeka svoje prvo dijete. Sada je na Instagram profilu otkrila i kako je izgledala njena trudnoća od šestog tjedna.

Sonja je u ponedjeljak objavila video na društvenoj mreži u kojem je opisala kako se osjećala od šestog do desetog tjedna: “Trudna sam tek šest tjedana, ništa se ne vidi i nitko još ne zna”, poručila je u videu. “Sedmi tjedan, nitko još uvijek ne zna”, dodala je. “Osmi tjedan, entuzijazam mi je splasnuo, počele su mučnine. Bolje da me ne vidite kako izgledam bez filtera”, opisala je zatim. “Deseti tjedan je, još uvijek nitko ne zna. Malo mi se vidi bušica. Nema toliko mučnina, nema umora”, dodala je. Zatim je upitala žene: “Kako je prošao vaš put u ranijim tjednima? Jesu li vam mučnine brzo prestale ili su se nastavile? Kada ste objavili obitelji i prijateljima?”.

U komentarima su joj se zatim javljale brojne žene, uključujući i kolegicu influencericu Ellu Dvornik koja je s njom podijelila svoje iskustvo iz trudničkih dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)




‘Kolestaza je jako opasna za plod’

Ella je zatim opisala svoje prve trudničke tjedne: “Spavalo mi se nenormalno. Žderala sam limun kao da ne postoji sutra. I onda sam dobila kolestazu u 24. tjednu. Povraćala sam žuč… Pazite na svrbež žene. Ako vas počne nenormalno sve svrbjeti, javite doktorima!”, napisala je Ella.

“Kao da imaš neki osip, a nemaš. Zna ti biti i crveno. Ja nisam uopće obraćala pozornost na to dok mi nije pozlilo. Ali u drugoj trudnoći sam znala prepoznati simptome. Jako je bitno da prepoznaš to. Kolestaza je jako opasna za plod. Nadam se da će tvoja proći bez problema”, ispričala joj je Ella.

“Da, teško je prepoznati nešto jer recimo svrbež je meni zimi pod normalno, imam užasno suhu kožu i užasno me sve svrbi inače”, napisala je Sonja. Podsjetimo, Sonja je  krajem 2023. svojim Instagram pratiteljima otkrila sretne vijesti o trudnoći. Sonja i njen partner Goran Mandić bebu će dobiti nakon 10 godina veze.




Čapljinac Vinko Čemeraš oduševio fanove: Uvjereni su da pobjednik Voicea ima hit za Eurosong

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.