FOTO: Instagram

Djevojke tvrde da je Jerko naš najzgodniji vaterpolist, no na žalost mnogih, sretno je oženjen

Autor: G.B.

Hrvatska je treći put u povijesti postala prvak svijeta u vaterpolu zahvaljujući Barakudama koje su u finalu Svjetskog prvenstva pobijedile Italiju 15:13.

Naš vaterpolist Jerko Marinić Kragić jedna je od najvećih zvijezda ove teške borbe, a njegov je atraktivni izgled zaintrigirao brojne pripadnice ljepšeg spola.

Ipak, srce ovog 32-godišnjeg Splićanina još je davnih dana uzela njegova sugrađanka Ana Koro, s kojom je lani dobio kćer Maris.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jerko Marinic Kragic (@jere_kragic)

‘To je najveća sreća’

”To je sigurno neki najveći životni uspjeh, najveća životna sreća, svi su mi to govorili da će to biti tako, ali nisam vjerovao dok nisam to dijete uzeo u ruke, ne to dijete nego moje dijete, tako da definitivno najveća sreća, definitivno nešto što te natjera da sazriješ ako nisi htio, moraš jer više nisi sam, moraš se brinuti o svom djetetu koje je, naravno, prioritet”, izjavio je Jerko nedavno za IN Magazin.




Ljubav Ane i Jerka rodila se u ljeto 2022., a prije toga su se poznavali više od 10 godina: “Istina je, zajedno smo pet mjeseci i lijepo nam je”, iskren je bio u veljači vaterpolist za Story, kada je prvi puta javno potvrdio vezu s lijepom Splićankom.

Hajduk se mora popraviti, ali to je teško bez Livaje, evo gdje leži tajna ovog cijelog ‘kaosa’




„Naša veza je predivna od prvog dana. Jako se dobro slažemo i odlično funkcioniramo zajedno pa ne sumnjam da će tako biti i kad stigne naša djevojčica”, izjavio je Jerko Kragić Marinić jednom prilikom za Gloriju.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.