Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Dalija Orešković u najženstvenijem izdanju dosad: I Kolinda bi joj pozavidjela

Autor: Iva Hanzen

Odvjetnica i bivša predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa bila je na  premijeri predstave ‘Ljubavna pisma Staljinu’ koja je održana u kazalištu Gavella. Za potrebe te prigode odlučila se na plavi kimono naglašen floralnim uzorom, dok je look zaokružila bordo čizmama do koljena. Kosu je pustila neka slobodno pada, a točka na ‘i’ bio je crveni ruž. Iako bi ovom looku savršeno odgovarala i punđa, bilo niska ili visoka, Daliji ipak moramo dati modnu peticu jer je razmišljala izvan okvira.

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Da razmišlja puno dalje od ostalih dama u politici dokazala je odabirom kimona koji je već nekoliko godina hit, ali ga se modne trendseterice, a kamoli one s političke scene, boje nositi češće. To je prava šteta jer se radi o tako jednostavnom, a tako moćnom komadu, za koji vam trebaju samo remen, ne samo kako bi svezao ovaj komad, nego istaknuo struk te dodao na ženstvenosti i dobar par cipela. Svaka čast Dalija.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.