Foto: Facebook/Antonija Šola

Antonija Šola ogolila dušu: ‘Život prije i poslije toga se razdijelio’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Glazbenica i kantautorica Antonija Šola trenutno sudjeluje u showu “Tvoje lice zvuči poznato“, a mnogi je i danas pamte po seriji ”Zabranjena ljubav”, od čijeg je snimanja prošlo deset godina. Iako rijetko priča o privatnom životu, sada je ogolila dušu te progovorila o tome zašto se još nije udala, ali i na koji način je prerani gubitak oca u djetinjstvu utjecao na nju.

U vezi je s glazbenikom Mariom Regeljom, no kaže, nije opterećena time što misle ljudi o tome zašto se još uvijek nisu vjenčali. Ispričala je i anegdotu sa svojom petogodišnjom nećakinjom koja joj je nedavno sugerirala da bi se mogla udati za svog partnera, jer je već ‘velika’.

“Imam nećaka od devet godina i nećakinju od pet, i jako puno vremena provodimo zajedno. Uvijek kažem da su oni i moja djeca. Citirat ću sada Sveto pismo: “Neudana ima više djece, nego udana“, a tako se i osjećam. Prihvaćam svoj život takav kakav je i ono što mi je Bog dao. U životu sam prošla i neke teške trenutke kao i svi, a ovo su lijepi trenuci koje treba prihvaćati i slaviti. Mislim da je zahvalnost recept za miran i sretan život. Nećaci su moja sreća, kao i moja obitelj”, rekla je u razgovoru za Večernji list.

Foto: Neja Markicevic / CROPIX

“Moj tata nikada nije doživio sve što sam ja postigla”

Potom je progovorila o svom ocu, bez kojeg je ostala u ranom djetinjstvu.  “To je bio jedan presjek mog života, život prije i poslije toga se razdijelio. Njegov odlazak bio je neočekivan i to su zaista teške situacije koje čovjek prolazi u životu i koje te sigurno promijene. Moj tata nikada nije doživio sve što sam ja postigla i na neki način mi je to žao. Sigurna sam da bi uživao u tome, a ja bih voljela da sam mogla i njemu pružiti sve što je on meni pružio”, rekla je Antonija Šola, između ostalog.

Inače, Antonija je ranije u gostovanju na Happy FM-u govorila o vjenčanju s Mariom. “Mi smo se dogovorili za vjenčanje u Las Vegasu, pošto sam ja fan Elvisa, planiramo Vegas. Problem nam je i što ja imam strah od letenja, ali neki tulum definitivno radimo”, kazala je.

Natankali joj auto, ponudili deset eura za kavu, ali tu nije bio kraj: Ivana Paradžiković u nevjerojatnom spletu okolnosti




S druge strane, u razgovoru za Story otkrila je i detalje vjenčanja s deset godina mlađim partnerom Mariom. “A mislim, nemamo mi što skrivati. Već živimo na takav način da smo odani jedno drugom, ali smo intuitivni dosta. Čekamo da nas ponese pa kad nas ponese, nećemo ništa skrivati”, podijelila je pjevačica.

“Kad sam bila mlađa, naravno da sam maštala o vjenčanju. Onda sam jako puno vjenčanica probala, nosila i evo danas sam na sajam vjenčanja došla u bijelom odijelu, malo nešto drugačije”, dodala je tada.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.