Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

SNAŽNE PORUKE TOME MEDVEDA! ‘Pokazali smo svijetu da smo snažna oružana sila’

Autor: S.V.

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved jutros je u Zadru, u sklopu obilježavanja 29 godina od operacije, položio vijenac na Središnji križ na Gradskom groblju Zadar i uputio zahvalu braniteljima sudionicima VRO “Maslenica ’93”, a posebno obiteljima poginulih.

Tom prigodom, Medved je istaknuo tri važne poruke koje su njome odaslane.

Tri važne poruke

“VRO ‘Maslenica’ je prekretnica u Domovinskom ratu, snažna poruka, prvo našem narodu da su oružane snage, Hrvatska vojska i policija, kadre osloboditi svaki pedalj zemlje, poruka cijelom svijetu da smo izgradili snažnu oružanu silu, a posebna poruka neprijatelju da ćemo to učiniti, kao što smo to učinili 1995. godine izlaskom na državne granice u VRO “Oluja” i  1998. godine mirnom integracijom i u Vukovar”, rekao je Medved.

Dodao je i kako je iznimno je važno obilježavati ove obljetnice iz Domovinskog rata, kao podsjetnik da sloboda koju danas imamo nije darovana, da je ona krvlju plaćena i da su hrvatski branitelji i Domovinski rat najsnažniji temelj samostalne i suverene Republike Hrvatske.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.