Foto: Reddit Screenshot

Srbin suludim načinom vožnje izazvao kaos na cesti: ‘Kakav bolid, ovo je neki izazov’

Autor: B. D.

U prometu se događaju česte nesreće, od kojih je za većinu kriva ljudska nepažnja ili obijesna vožnja. Ponašanje u prometu može se opisati na mnogo načina, vozači znaju biti živčani, nepažljivi, bahati, razdražljivi, no vožnju se rijetko kad može opisati kao bizarnu.

Međutim ova snimka koja je isplivala na srpskom Redditu doista prikazuje situaciju iz prometa koju se ne može opisati drugim terminom nego bizarnom. Snimka prikazuje vozilo koje vozi u rikverc u smjeru zapravo ispravnom za tu traku.

Ne radi se o nekoj napuštenoj ulici gdje nitko ne bi mogao primijetiti to ponašanje čiji bi motiv mogao biti čista zabava, već o prometnoj ulici. Vozilo koje se kretalo u rikverc usporilo je promet. Iz snimke nije jasan točan razlog ovog ponašanja, ni motiv koji iza njega stoji.

Višnjička banja, čovek vozi u rikverc
byu/Markiz232323 inserbia

‘Vraća kilometražu’

“Možda svi mi vozimo u nazad a on jedini vidi svijet kako treba”, prokomentirao je jedan korisnik. “Vraća kilometražu”, našalio se drugi. Bilo je nekoliko različitih objašnjenja za ovo čudno ponašanje.

U Zagrebu snimljeno vozilo s čudnim uređajem na krovu: Iznenadit će vas čemu služi




Jedan korisnik je napisao da se vjerojatno radi o izazovu za TikTok. “Možda mu je riknuo mjenjač brzina pa rukom ubacio u rikverc, svakako je trebao šlepati al ajde”, napisao je drugi korisnik. “Zaglavio mu se mjenjač na R”, sugerirao je jedan korisnik.

“Vozio od Bogoslovije do Karaburme jučer isto, Škoda Fabia”, napisao je jedan korisnik. “Dva dana vozi ovako? Kakav bolid”, preneraženo je odgovorio drugi. Osoba koja je objavila snimku navela je da se radi o području Višnjičke Banje.




Autor:B. D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.